Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Seal-Guard 24-7 Impregneer

Seal-Guard 24-7 Impregneer
Seal-Guard 24-7 Impregneer
€39,95 / per stuk
Excl. BTW: €33,02 / per stuk
  • Model: 93319700011

Beschikbare opties:

Seal-Guard® 24/7 impregneermiddel voor steen biedt ongeëvenaarde bescherming van stenen oppervlakken tegen vlekken op olie- en waterbasis, mos, uitslag en alkalische stoffen. Daardoor blijft de natuurlijke uitstraling en schoonheid van stenen oppervlakken behouden. Het middel is onzichtbaar na het aanbrengen, laat het uiterlijk van het behandelde oppervlak onveranderd en laat ook geen (uitgeharde) resten achter. Het behandelde oppervlak zal bovendien niet verbleken, vlekken, verkleuren, afbladderen, etsen of vergelen. Seal-Guard® 24/7 impregneermiddel voor steen laat het behandelde oppervlak bovendien ademen.

Inhoud: 1L of 5 liter

Product Detail
ToepassingAanbrengen op alle stenen oppervlakken, waaronder marmer, graniet, leisteen, zandsteen, kalksteen architectonisch beton, baksteen, steen, stucwerk en blootliggend aggregaat etc. Zorgt er tevens voor dat kauwgom zich niet aan de ondergrond hecht.
Verpakking5 of 1 liter.
VerwerkingZorg altijd dat het oppervlak schoon en vrij van stof is en van eerder gebruikte afdichtmiddelen of was. Aanwezige vlekken moeten worden verwijderd voordat het afdichtmiddel wordt aangebracht. Aanbrengen met een kwast, roller of drukspuit. Eén goede laag is meestal voldoende. Op sterk poreuze of veel belopen oppervlakken adviseren wij echter twee lagen aan te brengen. Laat de eerste laag vijf uur drogen voordat u de volgende aanbrengt. De normale droogtijd op marmer en graniet bedraagt circa 20 minuten. Poets het oppervlak op voordat het volledig droog is. Een droogtijd van minimaal acht uur wordt aanbevolen voordat u verkeer toelaat op het behandelde oppervlak. Laat het middel voor een optimale bescherming 24 uur uitharden.