Menu
Menu
Winkelwagen

over ons

SK Natuursteen is een onderneming gespecialiseerd op het gebied van natuursteen. Bent u op zoek naar een vloer of terras dan bent u aan het juiste adres. Tevens verkopen wij wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels en maatwerk. Ons team van ervaren verkopers staat voor u klaar om u van advies te voorzien.

Naast natuursteen hebben wij ook een ruim assortiment keramische tegels.

Vloeren leggen

U kunt ervoor kiezen om de vloer te laten leggen door een van onze gespecialiseerde tegelzetters. Deze verzorgt o.a. het sloopwerk, vloerverwarming en de plaatsing.

Eigen import

Een onderscheidende factor van SK Natuursteen is onze eigen import. Regelmatig reizen wij af naar China, Brazilië en India om daar met lokale leveranciers afspraken te maken. Vervolgens komen de producten direct naar onze vestiging te Berlicum. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van het product en kunnen we betaalbare producten aanbieden. Wij importeren en verkopen het daarna direct aan de consument. Omdat we samenwerken met de lokale bevolking garanderen wij A-kwaliteit. Tevens kunnen wij controleren op eerlijke arbeidsomstandigheden en of de milieuwetten worden nageleefd.

Bezoek
 de showroom

Sinds 2009 zijn wij gevestigd in het pittoreske Berlicum (NB) op ongeveer 10 minuten rijden van ’s-Hertogenbosch. Hier hebben wij 500 vierkante meter showroom en ligt onze voorraad. Wij leveren onze producten in de gehele Benelux. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid. Dankzij de lift is de showroom voor iedereen toegankelijk.