Menu
Menu
Winkelwagen

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Als u producten bij ons bestelt, kunt u deze uiteraard op komen halen in onze showroom (Overbeeke 14, Berlicum). Als u hiervoor kiest, betaalt u geen verzendkosten. Tip: Natuursteen producten zijn vaak zwaar, dus houd rekening met het gewicht.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de producten bij u thuis te laten leveren. Als u deze optie kiest, brengen wij hiervoor verzendkosten in rekening. Deze zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het bestelde product.  Als u via de webshop bestelt, kunt u de gewenste verzendmethode kiezen tijdens het afrekenproces. Hier ziet u dan gelijk hoe hoog de eventuele verzendkosten zijn.

Leveringstermijn

De leveringstermijn is afhankelijk van het bestelde product. Kleine producten zoals onderhoudsmiddelen versturen wij via PostNL en heeft u binnen een paar dagen in huis. Voor grotere bestellingen zoals natuursteen vloeren hanteren wij een langere levertijd. In dat geval nemen wij contact met u op om hier afspraken over te maken. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de levertijd van uw bestelde producten.

Retourneren

Wilt u producten retourneren? Dit is in sommige gevallen mogelijk, in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op via e-mail (verkoop@sknatuursteen.nl) of telefoon (073-5495068). 

Voorwaarden

Op verzenden en retourneren zijn voorwaarden van toepassing. Deze kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden die elders op deze website te vinden zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het verzenden of retour zenden van producten? Dan kunt u natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Bel naar 073-5495068, stuur een e-mail naar verkoop@sknatuursteen.nl of kom langs in onze showroom (Overbeeke 14, Berlicum).