Menu
Jouw winkelwagen

split & grind

Ardenner split is een stijlvolle grijs/blauwe natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Grint/steentjes Ardenner Split: In show..
€3,40 /per zak
Excl. BTW:€2,81 /per zak
Basaltino split is een stijlvolle zwarte natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Verpakt in zakken van 25kg waardoor deze gemakkelijk te vervoeren zijn. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u c..
€3,80 /per zak
Excl. BTW:€3,14 /per zak
Limburgs grind is een stijlvolle wit natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Limburgs Grind: In showroom zoals het bij ..
€3,40 /per zak
Excl. BTW:€2,81 /per zak
Panda split is een stijlvolle wit/zwarte natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Panda Split: In showroom zoals het bij u thu..
€6,00 /per zak
Excl. BTW:€4,96 /per zak
Quarts grind is een stijlvolle rood/paars natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Quarts Grind: In showroom zoals het bij u t..
€4,50 /per zak
Excl. BTW:€3,72 /per zak
Yellow Sun split is een stijlvolle grijs/blauwe natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Yellow Sun Split: In showroom zoals h..
€3,95 /per zak
Excl. BTW:€3,26 /per zak
Zalm split is een stijlvolle rose/beige natuurstenen sortering om uw tuin prachtig op te vullen. Ideaal voor bordes of wandelpaden aan te leggen. Ook groter verkrijgbaar in bigbag's of los gestort, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Zalm Split: In showroom zoals het bij u thuis..
€4,50 /per zak
Excl. BTW:€3,72 /per zak
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Diverse kleuren split en grind vindt u terug in ons assortiment. Ideaal om uw tuin mee op te vullen. Dit geeft gelijk een mooi afgewerkte uitstraling.