Menu
Jouw winkelwagen

hardsteen

Belgisch Hardsteen Abdij Geschuurd. Deze tegels in de reeks ABDIJ hebben een verouderde, eerder gekartelde rand. De oppervlakte afwerking voor deze tegel hebben we in natuur met zaaglijn, geschuurd blauw verzoet of donker verzoet. ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Oppervlak Glad Afwerking oppervlakte Gezoet Afwerking randen De zijkanten van het product zijn gezaagd en daardoor recht en strak. Door de trommelmachine worden deze verouderd en afgerond. Meer info Het oppervlak is eerst glad geslepen tot het een diepe kleur heeft en de kanten zijn ve..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Belgisch hardsteen is te krijgen in Abdij, Pastory en Century. Hardsteen is kalkhoudende natuursteen die kras, zuur en vlekgevoelig is. Buiten vergrijst deze steen. De dikte van de steen is 15mm...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Belgisch hardsteen is te krijgen in Abdij, Pastory en Century. Hardsteen is kalkhoudende natuursteen die kras, zuur en vlekgevoelig is. Buiten vergrijst deze steen. De dikte van de steen is 15mm...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Oppervlak Glad Afwerking oppervlakte Geborsteld en getrommeld Afwerking randen De zijkanten van het product zijn gezaagd en daardoor recht en strak. Door de trommelmachine worden deze verouderd en afgerond. Meer info Het oppervlak is eerst glad geslepen tot het een diepe kleur heeft en..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd. (Natuur met Lijnen) Het is een prachtige vloer die robuust oogt. De Belgisch Hardsteen is een vloer die op de ouderwetse manier met de raamzaag uit de blokken natuursteen is gezaagd.Andere diktes & formaten op aanvraag..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Hardsteen China Blue is een Chinese hardsteen en deze is zowel getrommeld als gezoet getrommeld verkrijgbaar. Buiten toepasbaar, deze steen vergrijst buiten. Chinees hardsteen is een kalkhoudende nartuursteen, die kras en vlekgevoelig is. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum op..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde v..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld (gothic): Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Pastory is een hardsteen met een, zoals de naam zegt, een verouderde uitstraling zoals u ook in kerken ziet. Zijkanten zijn handgekapt...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23

Showroom met hardsteen vloertegels.
Natuursteen tegels voor vloeren zijn er in verschillende soorten. Eén van de populairste is hardsteen. Een bekende soort daarin is Belgisch hardsteen die een tijdloos karakter heeft en haar uitstraling nooit verliest. Verwanten aan deze soort zijn Chinees hadsteen en Vietnamees hardsteen. Deze tegels zijn duurzaam en gaan een leven lang mee.

SK Natuursteen kan maatwerk-hardsteen aan u leveren waarbij u kunt denken in de volgende bewerkingen met verschillende oppervlaktes en randafwerking:

  1. gezoet, gezaagde kanten.
  2. gezoet, getrommeld. 
  3. breuk ruw geborsteld. 
  4. gevlamd geborsteld.
  5. gebouchadeert.
  6. hand gekapt.

Het beste is een hardstenen vloer te impregneren zodat deze beschermt is tegen vochtopname en de kans tot vervuiling verminderd wordt. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er vlekken in uw vloer komen. In onze showroom leggen we het graag allemaal aan u uit. 

Hier drie bekende voorbeelden van hardsteen.

  1. Grivola Grey.
  2. Vietnamees hardsteen.
  3. Belgische hardsteen.