Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Desert Black Pastory Finish

Desert Black Pastory Finish
Desert Black Pastory Finish
Desert Black Pastory Finish
Desert Black Pastory Finish
Desert Black Pastory Finish
€0,00
Excl. BTW: €0,00
  • Model: 1505-handgekapt

Beschikbare opties:

Pastory is een hardsteen met een, zoals de naam zegt, een verouderde uitstraling zoals u ook in kerken ziet. Zijkanten zijn handgekapt.

Product Detail
BinnenJa.
BuitenJa. Let op: buiten vergrijst de steen. De gekalibreerde stenen dienen buiten op een gewapende ondervloer in de cement gelegd te worden. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan!
GetrommeldStenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde bestrating heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin aan.
AdviesLet er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
LegadviesDeze steen adviseren wij alleen in de specie te leggen.
WaarschuwingHardsteen is kalkhoudende steen dat kras-, zuur- en vlekgevoelig is. Bij deze stenen is het gebruikelijk dat er hier en daar kleine stukjes af zijn en de tegels ietwat krom,hol of bol kunnen zijn.
OnderhoudReinigen: Vuiloplosser. Impregneren met Vlekstop Plus of Leisteenolie MN. Regelmatig onderhoud met Wash & Clean.