Menu
Jouw winkelwagen

kwartsiet

De Albino Yellow is een kwartsiet uit Brazilië. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. De dikte van de tegels varieert tussen de 10 en 30 milimeter. Albino Yellow is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Een mooie lichte vloer...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Copper Breuk Ruw
restpartij
Let op: dit is een restpartij, dus OP=OPCopper is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud.Copper Breuk Ruw: In showroom uitgestald zoals het bij u thuis eruit komt te zien. Kom naar 800 m2 showroom op 5 minuten van A2 bij Den Bosch...
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Copper is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Diamond Black is een breuk ruwe kwartsiet. ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Edge Green is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€0,00
Excl. BTW:€0,00
In verband met sluiten groeve in CHINA is deze tegel nog beperkt leverbaar enkel van wat we nog op voorraad hebben..  De Himalaya is een kwartsiet uit China. Hij kan zowel binnen als buiten gelegd worden. De dikte van de tegels varieert tussen de 16 en 18 milimeter. Deze vloe..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Silver Grey Breuk Ruw
Out Of Stock
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Na impregnering..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met dichte ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Silver Shine is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor o.a. keuken, badkamer, huiskamer, toilet en hal. Zeer goed te combineren met zowel een moderne, koloniale, landelijke als klassieke inrichting. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Kwartsiet natuurstenen vloer.
Kwartsiet is een kwartshoudende splijtsteen met een hoge slijtvastigheid die wordt gebruikt voor vloeren en wanden. Kwartsiet wordt overal ter wereld gewonnen. Er zijn grofweg twee soorten kwartsiet. In poreuze vorm en in niet-poreuze vorm. Niet-poreus kwartsiet is ook in gepolijste vorm verkrijgbaar. 

Qua uitstraling kenmerkt kwartsiet zich door de sterk gelaagde structuur die lijkt op leisteen. Het verschil zit hem in de "glimmers" die bij lichtinval de steensoort een luxe uitstraling geven. Dit wordt veroorzaakt door kleine glinsterende deeltjes die in de steen zitten. De steen heeft altijd onder druk gestaan en dit geeft hem een enorm robuustheid. Daardoor is ook zijn enorme slijtvastheid gegarandeerd. 

Een paar populaire namen kwartsiet zijn:

Himalaya 
Silver Shine
Silver Grey