Menu
Menu
Winkelwagen

Belgisch Hardsteen Century Gezoet

Belgisch Hardsteen Century Gezoet
Belgisch Hardsteen Century Gezoet
Belgisch Hardsteen Century Gezoet
Belgisch Hardsteen Century Gezoet

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Ervaar de tijdloze elegantie van Belgisch Hardsteen Century Gezoet, een hoogwaardige natuursteen die bekend staat om zijn diepe grijze tinten en zijdezachte afwerking. Deze steen voegt een verfijnde en luxueuze uitstraling toe aan diverse toepassingen, van vloeren tot aanrechtbladen.

Belgisch Hardsteen Century Gezoet kenmerkt zich door zijn subtiele grijze kleur en de gezoete afwerking die het oppervlak een fluweelzachte touch geeft. Deze natuursteen is een veelzijdige keuze die zowel een gevoel van moderniteit als klassieke schoonheid toevoegt aan je interieur.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en de gezoete afwerking die vlekbestendigheid bevordert, is Belgisch Hardsteen Century Gezoet geschikt voor diverse ruimtes in huis. Laat deze natuursteen je ruimte transformeren met zijn tijdloze schoonheid en verfijnde uitstraling, en voeg een vleugje luxe toe aan je leefomgeving."

Specificaties

Product Detail
Binnen Ja.
Buiten Ja. Let op: buiten vergrijst de steen.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Legadvies In specie of lijm.
Lijmadvies Keraflex Mapei
Waarschuwing Hardsteen is kalkhoudende steen dat kras-, zuur- en vlekgevoelig is.
Onderhoud Reinigen: Vuiloplosser. Impregneren: Vlekstop W. Onderhouden met Blauwe hardsteen onderhoudsproduct eventueelafgewisseld met Glans en Schoon