Menu
Menu
Winkelwagen

Mustang Breuk Ruw

Mustang Breuk Ruw
Mustang Breuk Ruw
Mustang Breuk Ruw
Mustang Breuk Ruw
Mustang Breuk Ruw
€22,50
Excl. BTW: €18,60

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Mustang leisteen is afkomstig uit Brazilië. Het is een van de meest verkochte leisteen door zijn prijs kwaliteitverhouding. Hij wordt ook wel Black slate genoemd.

Zijn doorgaans prachtige breukruw oppervlak en strakke kanten geeft deze tegel een exclusieve uitstraling. Mustang Leisteen is niet poreus, zuur(!)bestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Zeer goed te combineren met zowel een moderne als klassieke inrichting.

Vaak wordt er voor deze vloer gekozen omdat deze zowel binnen als buiten gelegd kan worden.

We importeren deze tegel zelf zo kunnen we u altijd een scherpe prijs geven. We hebben eigen voorraad en transport mogelijkheden zo kunnen we ook snel leveren op locatie.

U kunt deze Leisteen Mustang in onze showroom zien onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. We hebben voldoende en  ruime parkeer plaatsen. Kom naar 800 m2 showroom op 5 minuten van A2 bij Den Bosch. Ruim aanbod van natuursteen.

Het is ook mogelijk om de partij te bekijken op onze opslagruimte. 

 

Heeft u toch nog vragen neem vrijblijvend contact op met een van onze verkopers via

- telefoon: 073-5495068

- email: verkoop@sknatuursteen.nl

Whatsapp: 06-53501221

Specificaties

Product Detail
Afwerking Breuk ruw oppervlak met strak gezaagde kanten
Binnen Deze tegel kunt u verlijmen op een cementdekvloer. Let wel op dat u de ondergrond eerst een primer aanbrengt. * Mapei, Primer G (zuigende ondergrond), * Mapei, Eco prim grip T (voor een niet zuigende ondergrond)
Buiten Deze tegel kunt u verlijmen op een cementdekvloer. Let wel op dat u de ondergrond eerst een primer aanbrengt. * Mapei, Primer G (zuigende ondergrond), * Mapei, Eco prim grip T (voor een niet zuigende ondergrond), Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan.
Maat Staat uw gewenste afmeting er niet tussen neem dan contact met ons op. We kunnen afwijkende maten leveren. Enkel moet u dan rekening houden met een langere levertijd.
Toepassing * Woonkamer, * Keuken, * Hal, * Gang, * Toilet, * Badkamer
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Lijmadvies Mustang heeft sneldrogende lijm nodig. om te voorkomen dat de tegel gaat schotelen. Wij adviezeren: * Mapei Elastrorapid component A in combinatie met B (ook geschikt voor buiten), * Mapei Keraquick, maxi S1
Reinigen Na het plaatsen de cementsluier verwijderen met. * Lithofin MN Cementsluierverwijderaar of met de * Lithofin MN Vuiloplosser
Onderhoud * Litfofin MN Wash en Clean, * Lithofin MN Glansfilm, * Lithofin MN Glans en Schoon.
Impregneren * Sealguard 24/7, * Lithofin Vlekstop MN