Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Seal-Guard Impregneer voor Porcellanato en Steen

Seal-Guard Impregneer voor Porcellanato en Steen
Bestseller
Seal-Guard Impregneer voor Porcellanato en Steen
€42,95 / per stuk
Excl. BTW:€35,50 / per stuk
  • Model:: 0000

Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen is een superieur impregneermiddel met een lichte geur dat bescherming biedt tegen vlekken op olie- en waterbasis voor alle soorten tegel- en metselwerk. Dit product is speciaal ontwikkeld voor porcellanato, maar geeft ook uitstekende resultaten op graniet, marmer, zandsteen, bestratingen en terracotta. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Verbruik: 1 liter is voldoende voor ongeveer 40 m², afhankelijk van het te behandelen materiaal en de wijze van aanbrengen.

Inhoud: 1L

Product Detail
ToepassingSeal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen is een superieur impregneermiddel met een lichte geur dat bescherming biedt tegen vlekken op olie- en waterbasis voor alle soorten tegel- en metselwerk. Dit product is speciaal ontwikkeld voor porcellanato, maar geeft ook uitstekende resultaten op graniet, marmer, zandsteen, bestratingen en terracotta. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
VerbruikEén liter is voldoende voor ongeveer 40 m², afhankelijk van het te behandelen materiaal en de wijze van aanbrengen.Bij het juiste onderhoud van het behandelde oppervlak blijft Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel van een nieuwe laag te worden voorzien.
Verpakking1 liter.
VerwerkingOnbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- of afwerklagen en cementsluier. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Breng met een lamswollen applicator, mop, roller, kwast of drukspuit één goede laag aan op het gepolijste porcellanato, marmer, graniet of andere sterk gepolijste oppervlak. Wacht ten minste vijf uur voor droging en diepe inwerking, breng vervolgens een tweede laag aan. Poets het behandelde oppervlak op voordat de tweede laag droog is. Gebruik voor een kleine oppervlak een zachte doek. Gebruik voor grotere oppervlakken een poetsmachine met wollen of witte pad. Laat het behandelde oppervlak na het oppoetsen 24 uur uitharden voor een optimaal resultaat. .