Menu
Menu
Winkelwagen

Forest Stone Black Breuk Ruw

Forest Stone Black Breuk Ruw
Forest Stone Black Breuk Ruw
Forest Stone Black Breuk Ruw
Forest Stone Black Breuk Ruw
€43,00
Excl. BTW: €35,54

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Breng de mysterieuze pracht van de natuur naar binnen met Forest Stone Black leisteen, een unieke natuursteen die bekend staat om zijn diepe zwarte tinten en kenmerkende textuur. Deze leisteen voegt een tijdloze elegantie toe aan verschillende toepassingen, van vloeren tot wandbekleding.

Forest Stone Black leisteen onderscheidt zich door zijn donkere kleurenpalet en de subtiele aderpatronen die diepte toevoegen aan elke ruimte. Deze natuursteen is een veelzijdige keuze die een eigentijdse en toch warme uitstraling geeft.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en onderhoudsgemak is Forest Stone Black leisteen geschikt voor diverse ruimtes in huis. De diepe zwarte tinten voegen een gevoel van luxe toe, terwijl de natuurlijke textuur elke tegel uniek maakt.

Laat Forest Stone Black leisteen je ruimte omhullen met zijn mysterieuze allure en voeg een tijdloos element toe aan je interieur."

Specificaties

Product Detail
Binnen Forest Stone Black is binnen te verlijmen of direct in het cement te leggen.
Buiten Forest Stone Black is buiten te verleggen op een betonnen fundering.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.