Menu
Jouw winkelwagen

VLOEREN/WANDEN

Vloeren en wanden van SK Natuursteen
Bent u op zoek naar een stijlvolle natuurstenen vloer bij uw thuis? In onze showroom van 800 m2 vindt u een uitgebreide collectie van mozaiek-, wand- en vloertegels. U kunt hier onbeperkt inspiratie opdoen voor uw woning, bad en tuin. Er liggen een uitgebreide collectie hardsteen, marmer, leisteen en kwartsiet. Kijk voor het volledige overzicht naar  U kunt in de showroom direct zien hoe het op een vloer eruit ziet want wij hebben de tegels er allemaal uitgelegd. Tevens geven we u deskundig advies over de inrichting en het onderhoud van de tegels.

Stijlvolle tegels 
De mogelijkheden zijn uitlopend. De tegels moeten niet alleen in harmonie zijn met de ruimte maar ook voldoen aan specifieke toepassingen zoals slijtvast of waterbestendig. Niet in de laatste plaats dient de tegel een een mooie, stijlvolle uitstraling hebben die recht doet aan de woning. Met een natuurstenen vloer wordt uw woning er flink mooier door. Mocht u meer willen weten over de bepaalde tegels of de inrichting van uw huis. Onze tegelspecialisten geven er graag advies over.

SK Natuursteen haalt de tegels uit allerlei windstreken van de wereld. Zo importeren we rechtstreeks tegels uit Brazilë, China, België en India. Onze keramische tegels komen uit Italië en Spanje. We betrekken ze daar rechtstreeks van de fabrikant. Dit betekent een hoge kwaliteit en voor u zeer scherpe prijzen. Bijna alle tegels kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer informatie over ons tegelaanbod? Kom naar de showroom in Berlicum op vijf minuten rijden van de A2.

Bekijk onze vloertegels:De Mustang natuursteen is een leisteen uit Brazilië. Hij wordt ook wel Black Slate genoemd. De dikte van de tegels is 10 mm (t/m 60x60), 80x40 is 12 mm en 80x80 is 15 mm. Alleen de tegels van 60x60 en 80x80 van 25/30 mm zijn geschikt voor buiten. Mustang Leisteen is nie..
€16,50 /per m²
Excl. BTW:€13,64 /per m²
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€22,95 /per m²
Excl. BTW:€18,97 /per m²
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld (gothic): Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer..
€22,95 /per m²
Excl. BTW:€18,97 /per m²
Peacock Breuk Ruw Peacock Breuk Ruw
Bestseller
De Peacock natuursteen is een leisteen uit India. Hij wordt ook wel Fevistone genoemd. De tegels zijn standaard gekalibreerd op. De vloer kan alleen maar binnen gelegd worden omdat hij niet vorstbestendig is. Peacock Leisteen is zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Gesch..
€23,80 /per m²
Excl. BTW:€19,67 /per m²
Nero Black natuursteen is een diep zwarte leisteen. Nero Black is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer, huiskamer, toilet, hal , etc.. Wij adviseren u deze steen te impregeneren met Vlekstop W/ MN. Onderhouden met Wash en Clean event..
€24,95 /per m²
Excl. BTW:€20,62 /per m²
Desert Black Breuk Ruw Desert Black Breuk Ruw
Bestseller
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde v..
€25,00 /per m²
Excl. BTW:€20,66 /per m²
Travertin Light Getrommeld.  ..
€25,95 /per m²
Excl. BTW:€21,45 /per m²
Travertin Noche Getrommeld...
€25,95 /per m²
Excl. BTW:€21,45 /per m²
Travertin Silver Getrommeld. ..
€26,00 /per m²
Excl. BTW:€21,49 /per m²
Keramiek steensoort met een dikte van 1 cm in de kleur antraciet. Let op! Dit product is uitlopend. OP=OP..
€26,50 /per m²
Excl. BTW:€21,90 /per m²
Keramiek steensoort met een dikte van 1 cm in de kleur beige. Let op! Dit product is uitlopend. OP=OP..
€26,50 /per m²
Excl. BTW:€21,90 /per m²
Porselein tegel.Maat: 44x44 cmUitvoeringen:- deco- grijs..
€26,95 /per m²
Excl. BTW:€22,27 /per m²
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 264