Menu
Menu
Winkelwagen

Bianco Carrara Gezoet

Bianco Carrara Gezoet
Bianco Carrara Gezoet
Bianco Carrara Gezoet
Bianco Carrara Gezoet
€95,00
Excl. BTW: €78,51

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Breng een vleugje tijdloze verfijning in je ruimte met Bianco Carrara Gezoet, een hoogwaardige natuursteen die bekend staat om zijn helder witte kleur en zijdezachte afwerking. Deze steen voegt een ingetogen en elegante uitstraling toe aan diverse toepassingen, van vloeren tot aanrechtbladen.

Bianco Carrara Gezoet kenmerkt zich door zijn helder witte basis en de gezoete afwerking die het oppervlak een fluweelzachte touch geeft. Deze natuursteen is een veelgeprezen keuze voor liefhebbers van een klassiek design, waarbij de subtiele glans de ruimte een tijdloze allure geeft.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en de gezoete afwerking die vlekbestendigheid bevordert, is Bianco Carrara Gezoet geschikt voor diverse ruimtes in huis. Laat deze natuursteen je ruimte omhullen met zijn verfijnde schoonheid en voeg een vleugje tijdloze klasse toe aan je leefomgeving."

 

Specificaties

Product Detail
Advies Volg steeds de richtlijnen op de Lithofin productverpakking en in de technische informatie. Vraag zoveel mogelijk informatie over de eigenschappen en plaatsing van de betreffende steensoort aan uw natuursteenhandel.
Legadvies na plaatsing dient men het oppervlak volledig te laten drogen. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : bij verlijming op een gedroogde ondervloer/chape : ca. 1 maand bij plaatsing op een mortelbed : minstens 3 maanden. Tijdens deze droogtijd mag men enkel onderhouden met Lithofin MN Wash&Clean.
Waarschuwing Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s
Reinigen Lithofin MN Vuiloplosser: met dit product kan men alle vuil verwijderen vooraleer de vloer te behandelen of te onderhouden. Cementsluier kan men verwijderen met Lithofin MN Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad .
Gezoet Zoeten is de laatste stap van het schuurproces dat met een zeer fijne korrel gebeurd. Een eigenschap van gezoet hardsteen is dat het fijn in gebruik is. De vloer is doordat hij gezoet is minder bevattelijk voor vuil en vocht. Daarnaast wordt een gezoete hardsteen vloer minder snel lelijk door slijtage dan bijv. een gepolijste vloer. Gezoete tegels hebben namelijk een iets mattere (matglans) uitstraling dan gepolijste tegels. Hierdoor is slijtage minder snel zichtbaar. Zoeten is de meest authentieke manier van bewerken en wordt ook vaak toegepast op Belgisch hardsteen. Chinese hardsteen die gezoet is lijkt dan ook door deze handeling veel op de Belgische variant. Veel hardsteen voor vloeren en gebouwen komt dan ook tegenwoordig uit China. Dat komt door het minimale verschil in uitstraling. En het grote verschil in prijs. Gezoete tegels kunnen zowel binnen als buiten verwerkt worden. Houd er alleen rekening mee dat een gezoete tegel buiten altijd verkleurd.