Menu
Menu
Winkelwagen

White Getrommeld

White Getrommeld
White Getrommeld
White Getrommeld
White Getrommeld

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Marmer White Getrommeld, met zijn heldere witte kleur en karakteristieke getrommelde afwerking, is niet alleen een prachtige natuursteen, maar heeft ook interessante achtergrondinformatie. Hier zijn enkele wetenswaardigheden over deze steen:

1. **Herkomst:** Marmer White Getrommeld kan afkomstig zijn uit verschillende marmergroeven over de hele wereld, zoals Italië, Griekenland, Turkije of Spanje. De exacte herkomst kan variëren afhankelijk van de specifieke steenhouwerij.

2. **Bewerking:** Het 'getrommelde' aspect van deze marmeren tegels verwijst naar het bewerkingsproces waarbij de stenen worden getrommeld met zand en grind. Dit zorgt voor een verouderd effect met kleine putjes en randen op het oppervlak.

3. **Toepassingen:** Marmer White Getrommeld wordt vaak gebruikt in zowel klassieke als moderne interieurs. De getrommelde afwerking geeft de tegels een uniek karakter, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen zoals vloeren, wanden, en zelfs als decoratieve elementen.

4. **Stijlvolle veelzijdigheid:** De helderwitte kleur van dit marmer maakt het een veelzijdige keuze die goed past bij verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot eigentijds. Het voegt een gevoel van luxe en ruimtelijkheid toe aan elke ruimte.

5. **Natuurlijke kenmerken:** Marmer is ontstaan uit kalksteen en heeft natuurlijke aders en patronen. Deze kenmerken variëren van steen tot steen, waardoor elke tegel uniek is.

6. **Onderhoud:** Hoewel marmer prachtig is, is het belangrijk te weten dat het onderhoud vereist, zoals het regelmatig afdichten van het oppervlak om vlekken te voorkomen.

Door deze wetenswaardigheden te begrijpen, kun je niet alleen genieten van de esthetiek van Marmer White Getrommeld, maar ook de rijke geschiedenis en vakmanschap achter deze prachtige natuursteen waarderen.

Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum op vijf minuten van A2 bij Den Bosch. Tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien.

 

 

Specificaties

Product Detail
Binnen Ja.
Buiten Nee.
Advies Volg steeds de richtlijnen op de Lithofin productverpakking en in de technische informatie. Vraag zoveel mogelijk informatie over de eigenschappen en plaatsing van de betreffende steensoort aan uw natuursteenhandel.
Legadvies na plaatsing dient men het oppervlak volledig te laten drogen. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : bij verlijming op een gedroogde ondervloer/chape : ca. 1 maand bij plaatsing op een mortelbed : minstens 3 maanden. Tijdens deze droogtijd mag men enkel onderhouden met Lithofin MN Wash&Clean.
Waarschuwing Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s
Reinigen Lithofin MN Vuiloplosser: met dit product kan men alle vuil verwijderen vooraleer de vloer te behandelen of te onderhouden. Cementsluier kan men verwijderen met Lithofin MN Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad .
Gezoet Zoeten is de laatste stap van het schuurproces dat met een zeer fijne korrel gebeurd. Een eigenschap van gezoet hardsteen is dat het fijn in gebruik is. De vloer is doordat hij gezoet is minder bevattelijk voor vuil en vocht. Daarnaast wordt een gezoete hardsteen vloer minder snel lelijk door slijtage dan bijv. een gepolijste vloer. Gezoete tegels hebben namelijk een iets mattere (matglans) uitstraling dan gepolijste tegels. Hierdoor is slijtage minder snel zichtbaar. Zoeten is de meest authentieke manier van bewerken en wordt ook vaak toegepast op belgisch hardsteen. Chinese hardsteen die gezoet is lijkt dan ook door deze handeling veel op de belgische variant. Veel hardsteen voor vloeren en gebouwen komt dan ook tegenwoordig uit China. Dat komt door het minimale verschil in uitstraling. En het grote verschil in prijs. Gezoete tegels kunnen zowel binnen als buiten verwerkt worden. Houd er alleen rekening mee dat een gezoete tegel buiten altijd verkleurd.