Menu
Menu
Winkelwagen

Antique Blue Light Getrommeld

Antique Blue Light Getrommeld
Antique Blue Light Getrommeld
Antique Blue Light Getrommeld
Antique Blue Light Getrommeld
€66,95
Excl. BTW: €55,33

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Breng de charme van vervlogen tijden in je ruimte met Antique Blue Light Getrommeld, een natuursteen die bekend staat om zijn lichtblauwe tinten en authentieke, getrommelde afwerking. Deze steen voegt een vleugje nostalgie en karakter toe aan diverse toepassingen, van vloeren tot terrassen.

Antique Blue Light Getrommeld kenmerkt zich door zijn zachte, lichtblauwe kleur en de getrommelde afwerking die een doorleefd en tijdloos effect creëert. Deze natuursteen brengt een warme en rustieke uitstraling naar binnen, waardoor het een ideale keuze is voor wie houdt van een vleugje vintage in zijn interieur.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en de getrommelde afwerking die eventuele oneffenheden verdoezelt, is Antique Blue Light Getrommeld geschikt voor diverse ruimtes in huis. Laat deze natuursteen je ruimte omhullen met zijn nostalgische allure en voeg een vleugje tijdloze charme toe aan je interieur."

Antique blue light getrommeld. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum op vijf minuten van A2 bij Den Bosch. Tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien.

Specificaties

Product Detail
Advies Volg steeds de richtlijnen op de Lithofin productverpakking en in de technische informatie. Vraag zoveel mogelijk informatie over de eigenschappen en plaatsing van de betreffende steensoort aan uw natuursteenhandel.
Legadvies na plaatsing dient men het oppervlak volledig te laten drogen. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : bij verlijming op een gedroogde ondervloer/chape : ca. 1 maand bij plaatsing op een mortelbed : minstens 3 maanden. Tijdens deze droogtijd mag men enkel onderhouden met Lithofin MN Wash&Clean.
Waarschuwing Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s
Reinigen Lithofin MN Vuiloplosser: met dit product kan men alle vuil verwijderen vooraleer de vloer te behandelen of te onderhouden. Cementsluier kan men verwijderen met Lithofin MN Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad .
Getrommeld Stenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde steen heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke vloer aan.