Menu
Menu
Winkelwagen

Black Berry Breuk Ruw

Black Berry Breuk Ruw
Black Berry Breuk Ruw
Black Berry Breuk Ruw
Black Berry Breuk Ruw
€31,00
Excl. BTW: €25,62

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Geef je ruimte een krachtige en robuuste uitstraling met Black Berry Breuk Ruw, een natuursteen die bekend staat om zijn diepe zwarte tinten en de onregelmatige, ruwe afwerking. Deze steen voegt een tijdloos en stoer karakter toe aan diverse toepassingen, van vloeren tot accentmuren.

Black Berry Breuk Ruw kenmerkt zich door zijn onregelmatige vormen en natuurlijke textuur, waardoor elk stuk uniek is. De diepe zwarte kleur voegt een element van elegantie toe, terwijl de ruwe afwerking de ruimte een karakteristieke en authentieke uitstraling geeft.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en onderhoudsgemak is Black Berry Breuk Ruw geschikt voor diverse ruimtes in huis. Laat deze natuursteen je ruimte doordringen met zijn stoere en tijdloze allure, en voeg een uniek element toe aan je interieur."

 

Specificaties

Product Detail
Binnen Black Berry is binnen en buiten te verleggen op een betonnen fundering.
Buiten Black Berry is binnen en buiten te verleggen op een betonnen fundering.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Lijmadvies Black Berry is een vloer die schotelt, wij adviseren u deze steen enkel te verlijmen met een 2 componentenlijm. Wij adviseren hiervoor de Elastorapid van Mapei.