Menu
Jouw winkelwagen

hardsteen

Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€22,95 /per m²
Excl. BTW:€18,97 /per m²
Desert Black Geschuurd Getrommeld Desert Black Geschuurd Getrommeld
Bestseller
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld (gothic): Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer..
€22,95 /per m²
Excl. BTW:€18,97 /per m²
Desert Black Breuk Ruw
Bestseller
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde v..
€25,00 /per m²
Excl. BTW:€20,66 /per m²
China Blue Gezoet Handgetrommeld China Blue Gezoet Handgetrommeld
Bestseller
Hardsteen China Blue is een Chinese hardsteen en deze is zowel getrommeld als gezoet getrommeld verkrijgbaar. Buiten toepasbaar, deze steen vergrijst buiten. Chinees hardsteen is een kalkhoudende nartuursteen, die kras en vlekgevoelig is. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum op..
€27,50 /per m²
Excl. BTW:€22,73 /per m²
Let op: dikte +/- 2 cm. Maximale maat 56 x 56 cm. ..
€30,00 /per m²
Excl. BTW:€24,79 /per m²
Pastory is een hardsteen met een, zoals de naam zegt, een verouderde uitstraling zoals u ook in kerken ziet. Zijkanten zijn handgekapt...
€39,00 /per m²
Excl. BTW:€32,23 /per m²
Vietnamees Hardsteen. ..
€39,00 /per m²
Excl. BTW:€32,23 /per m²
Vietnamees Hardsteen. ..
€44,90 /per m²
Excl. BTW:€37,11 /per m²
Vietnamees Hardsteen Soft Finish. Oppervlak geschuurd en kanten verouderd. ..
€44,90 /per m²
Excl. BTW:€37,11 /per m²
Grivola grey is een hardsteen en in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer krassen in komen..
€45,00 /per m²
Excl. BTW:€37,19 /per m²
Grivola grey is een hardsteen en in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer krassen in komen. Dit draa..
€45,00 /per m²
Excl. BTW:€37,19 /per m²
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23

Showroom met hardsteen vloertegels.
Natuursteen tegels voor vloeren zijn er in verschillende soorten. Eén van de populairste is hardsteen. Een bekende soort daarin is Belgisch hardsteen die een tijdloos karakter heeft en haar uitstraling nooit verliest. Verwanten aan deze soort zijn Chinees hadsteen en Vietnamees hardsteen. Deze tegels zijn duurzaam en gaan een leven lang mee.

SK Natuursteen kan maatwerk-hardsteen aan u leveren waarbij u kunt denken in de volgende bewerkingen met verschillende oppervlaktes en randafwerking:

  1. gezoet, gezaagde kanten.
  2. gezoet, getrommeld. 
  3. breuk ruw geborsteld. 
  4. gevlamd geborsteld.
  5. gebouchadeert.
  6. hand gekapt.

Het beste is een hardstenen vloer te impregneren zodat deze beschermt is tegen vochtopname en de kans tot vervuiling verminderd wordt. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er vlekken in uw vloer komen. In onze showroom leggen we het graag allemaal aan u uit. 

Hier drie bekende voorbeelden van hardsteen.

  1. Grivola Grey.
  2. Vietnamees hardsteen.
  3. Belgische hardsteen.