Menu
Jouw winkelwagen

leisteen

Leisteen is een van de populairste natuursteensoorten voor vloeren. Deze splijtsteen die overal ter wereld wordt gewonnen heeft vele verschillende varianten. Zo verschillen de soorten in hardheid en zijn ze verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Bij SK Natuursteen is er dus altijd wel iets te vinden wat perfect bij u past.

Mustang Breuk Ruw Mustang Breuk Ruw
Bestseller Bestseller
De Mustang natuursteen is een leisteen uit Brazilië. Hij wordt ook wel Black Slate genoemd. De dikte van de tegels is 10 mm (t/m 60x60), 80x40 is 12 mm en 80x80 is 15 mm. Alleen de tegels van 60x60 en 80x80 van 25/30 mm zijn geschikt voor buiten. Mustang Leisteen is nie..
€16,50 / per m²
Excl. BTW:€13,64 / per m²
Peacock Breuk Ruw Peacock Breuk Ruw
Bestseller
De Peacock natuursteen is een leisteen uit India. Hij wordt ook wel Fevistone genoemd. De tegels zijn standaard gekalibreerd op. De vloer kan alleen maar binnen gelegd worden omdat hij niet vorstbestendig is. Peacock Leisteen is zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Gesch..
€23,80 / per m²
Excl. BTW:€19,67 / per m²
Nero Black natuursteen is een diep zwarte leisteen. Nero Black is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer, huiskamer, toilet, hal , etc.. Wij adviseren u deze steen te impregeneren met Vlekstop W/ MN. Onderhouden met Wash en Clean event..
€24,95 / per m²
Excl. BTW:€20,62 / per m²
Forest Stone leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Forest Stone Black leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Indian Autumn leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Rustic Black is een mooie leisteen donker antraciet met goud kleurig fossiele. Deze is nog uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Yak Slate Color Breuk Ruw Yak Slate Color Breuk Ruw
Bestseller
Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen is zuur(!)bestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€29,90 / per m²
Excl. BTW:€24,71 / per m²
Mongoolse Lei Breuk Ruw Mongoolse Lei Breuk Ruw
Bestseller
In verband met sluiten groeve in CHINA is deze tegel nog beperkt leverbaar enkel van wat we nog op voorraad hebben..Mongoolse Lei Breuk Ruw.Mongoolse Lei is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor onder andere keuken, badkamer, hui..
€29,90 / per m²
Excl. BTW:€24,71 / per m²
Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen (zwart) is zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€29,90 / per m²
Excl. BTW:€24,71 / per m²
De Kotah Blauw natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 / per m²
Excl. BTW:€25,62 / per m²
De Kotah Groen natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 / per m²
Excl. BTW:€25,62 / per m²
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18