Menu
Menu
Winkelwagen

Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw

Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
€37,50
Excl. BTW: €30,99

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Creëer een sfeer van natuurlijke pracht met Blue Stone/Jaddish leisteen, een karakteristieke natuursteen met een unieke charme. De diepe tinten en natuurlijke aderpatronen van deze leisteen voegen een tijdloze elegantie toe aan diverse toepassingen, van vloeren tot wandbekleding.

Blue Stone/Jaddish leisteen staat bekend om zijn authentieke uitstraling en veelzijdigheid. De diepe kleuren geven een gevoel van diepte en sereniteit, waardoor het een perfecte keuze is voor het verrijken van zowel moderne als klassieke interieurs.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage is Blue Stone/Jaddish leisteen geschikt voor verschillende ruimtes. De natuurlijke adering en de ruwe textuur voegen een vleugje karakter toe, waardoor elk stuk uniek wordt.

Laat Blue Stone/Jaddish leisteen je ruimte doordrenken met zijn tijdloze schoonheid en voeg een natuurlijk element toe aan je leefomgeving."


Blue Slate-tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien. Pak op de A2 de afslag Veghel bij Den Bosch. In vijf minuten staat u in de 800m showroom.

Specificaties

Product Detail
Binnen Ja.
Buiten Ja.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Lijmadvies Door de schotelgevoeligheid van de steen moet de vloer verlijmd worden met een 2-componentenlijm: Elastorapid
Reinigen Reinigen met Vuiloplosser. Impregneren Vlekstop MN
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.