Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw

Blue Slate / Jaddish Breuk Ruw
€31,00 /per m²
Excl. BTW: €25,62 /per m²
  • Model: 0002-breukruw

Beschikbare opties:

De Blue Slate natuursteen is een leisteen uit Brazilie. De dikte van de tegels varieert tussen de 8 en 10 milimeter. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Blue Slate/Jaddish Leisteen is niet poreus, zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met dichte structuur nòg beter bestand tegen de meest voorkomende vlekken. Heel gemakkelijk in onderhoud door het gladde oppervlak.  Eventuele krasjes worden door het dweilen gemaskeerd.

Deze leisteen kan buiten gelegd worden mits in de cement gelegd op een gewapende betonnen ondervloer. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan.


Blue Slate-tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien. Pak op de A2 de afslag Veghel bij Den Bosch. In vijf minuten staat u in de 800m showroom.

Product Detail
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Binnen Ja.
Buiten Ja.
Lijmadvies Door de schotelgevoeligheid van de steen moet de vloer verlijmd worden met een 2-componentenlijm: Elastorapid
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.
Reinigen Reinigen met Vuiloplosser. Impregneren Vlekstop MN