Menu
Menu
Winkelwagen

Yak Slate Color Breuk Ruw

Yak Slate Color Breuk Ruw
Yak Slate Color Breuk Ruw
Yak Slate Color Breuk Ruw
Yak Slate Color Breuk Ruw
€37,00
Excl. BTW: €30,58

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Ervaar de veelzijdige pracht van Yak Slate Color Breuk Ruw, een natuursteen met een levendig kleurenpalet en een ruwe afwerking. Deze leisteen voegt een expressieve en tijdloze esthetiek toe aan vloeren, wanden en andere toepassingen.

Yak Slate Color Breuk Ruw kenmerkt zich door zijn onregelmatige vormen en natuurlijke textuur, waardoor elk stuk uniek is. Het kleurenpalet met diverse tinten voegt een dynamisch en levendig element toe aan de ruimte, terwijl de ruwe afwerking de natuurlijke uitstraling versterkt.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en onderhoudsgemak is Yak Slate Color Breuk Ruw geschikt voor diverse ruimtes in huis. Het brengt een harmonieuze mix van kleur en ruwe schoonheid, waardoor het een opvallende keuze is voor wie op zoek is naar een expressieve en karaktervolle natuursteen.

Laat Yak Slate Color Breuk Ruw je ruimte verrijken met zijn natuurlijke diversiteit en voeg een unieke en levendige touch toe aan je interieur."

Specificaties

Product Detail
Binnen Ja.
Buiten Deze leisteen kan buiten gelegd worden mits in de cement gelegd op een gewapende betonnen ondervloer. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Reinigen Reinigen met Vuiloplosser. Impregneren met Vlekstop MN. Beschermen met Vlekstop W/MN/Plus.
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.