Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Travertin Light Geborsteld

Travertin Light Geborsteld
Travertin Light Geborsteld
€0,00
Excl. BTW: €0,00
  • Model: 2502-geborsteld

Beschikbare opties:

Travertin Light Geborsteld.

Travertin is een zoetwaterkalksteen met karakteristieke gaatjes. Travertin kan men in twee richtingen zagen waardoor heel ander verschijningsbeeld kan ontstaan. Bij de outdoor-collectie spreekt men van een "cross-cut" waarbij je geen lijn-structuur ziet maar een wolk-patroon. De typische gaatjes ontstaan doordat plantjes en mossen tijdens het ontstaansproces van de steen bedekt worden door nieuwe lagen kalk. Hierdoor sterven ze af en laten een gaatje achter. De gaatjes zijn behoorlijk groot maar bevroren water krijgt geen kans schade aan te richten.

De Travertin ligt bij ons in de showroom zoals het bij u thuis eruit komt te zien. Op 5 minuten van A2 bij Den Bosch. 

Product Detail
Legadviesna plaatsing dient men het oppervlak volledig te laten drogen. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : bij verlijming op een gedroogde ondervloer/chape : ca. 1 maand bij plaatsing op een mortelbed : minstens 3 maanden. Tijdens deze droogtijd mag men enkel onderhouden met Lithofin MN Wash&Clean.
ReinigenLithofin MN Vuiloplosser: met dit product kan men alle vuil verwijderen vooraleer de vloer te behandelen of te onderhouden. Cementsluier kan men verwijderen met Lithofin MN Vuiloplosser mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad .
WaarschuwingLet er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s