Menu
Jouw winkelwagen

RAAMDORPELS

Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Ook als u er tegenop ziet om ze zelf te plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze service verlenen wij zodra daar behoefte aan is

Raamdorpel  Cloud  GRATIS Proefstuk Raamdorpel  Cloud  GRATIS Proefstuk
Bestseller Gratis
Gratis Proefstuk Heeft u nog enige twijfel vraag dan vrijblijvend en kostenloos een proefstuk aan. Raamdorpel van hardsteen. Onze raamdorpel is gemaakt van duurzaam Cloud en is een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpel is voorzien ..
€0,01 / per meter
Excl. BTW:€0,01 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 6/3 van hardsteen. Onze raamdorpels van Belgisch Hardsteen zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uit..
€40,00 / per meter
Excl. BTW:€33,06 / per meter
Raamdorpel Cloud n x 17 x 6/3 cm Raamdorpel Cloud n x 17 x 6/3 cm
Bestseller
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 6/3 van Cloud. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen zoals d..
€40,00 / per meter
Excl. BTW:€33,06 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 8/5 cm van Belgisch hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende ge..
€45,00 / per meter
Excl. BTW:€37,19 / per meter
Raamdorpel Cloud n x 17 x 8/5 cm Raamdorpel Cloud n x 17 x 8/5 cm
Bestseller
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen ..
€45,00 / per meter
Excl. BTW:€37,19 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 21 breed x 8/5 cm van Belgisch hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende ge..
€48,50 / per meter
Excl. BTW:€40,08 / per meter
Raamdorpel Cloud n x 21 x 8/5 cm Raamdorpel Cloud n x 21 x 8/5 cm
Bestseller
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 21 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen ..
€48,50 / per meter
Excl. BTW:€40,08 / per meter
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7