Menu
Menu
Winkelwagen

II Cerreto

II Cerreto
II Cerreto
II Cerreto
II Cerreto
II Cerreto
€39,00
Excl. BTW: €39,00

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

IL CERRETO
Het warmste en meest omhullende houteffect
In bittere eikenhouten vaten worden enkele van de beste Italiaanse en Franse wijnen bewaard. Het is deze warme houtsoort met een bijzonder resistente en compacte nerf die Il Cerreto inspireerde, een collectie steengoed met houteffect en een antieke en doorleefde uitstraling. Het komt tot leven uit de dop-eikel van de bittere eiken die in de bossen van Zuid-Italië te vinden zijn, een symbool van de natuur in constante evolutie.

Vijf warme en omhelzende kleurvariaties in drie formaten en twee oppervlakken, één voor binnengebruik en één specifiek voor buitenvloeren.

Van Champagne, de lichtste kleur, tot Amarone, de donkerste, via Pinot Grigio, neutraal en bijna onverzadigd, Il Cerreto biedt een staalkaart van intens natuurlijke nuances. Een collectie die zich goed leent voor kleedkamers met internationale elegantie, maar ook met Scandinavisch design, meer essentieel en meer gericht op comfort, zowel residentieel als commercieel. Een zesde kleur (Chrome) daarentegen verschijnt als een inleg van verschillende sterk contrasterende essenties, met diagonale lijnen die geometrie als ontwerpelement in de collectie introduceren.

Het buitenoppervlak maakt ook kleurcoördinatie mogelijk met de buitenvloeren, waardoor de karakteristieke tijdloze elegantie van de serie het kenmerk wordt van het hele woonproject. De collectie wordt gecompleteerd door Rete Esagonale, een geslepen decoratie die een tweekleurig weefsel creëert van hout (Il Cerreto) en steen (Pierres des Châteaux) op een zeshoekige basis.

Tegenwoordig is het concept schoonheid onafscheidelijk verbonden met gezondheid, veiligheid en respect voor het milieu. Met zijn omhullende warmte en natuurlijke nuances bestrijdt Il Cerreto ADVANCE® virussen, bacteriën en vervuiling.
Meer informatie over ADVANCE®-technologie.