Menu
Menu
Winkelwagen

Douchewand Sealskin Soho

Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho
Douchewand Sealskin Soho

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Sealskin douchewand serie Soho

Er zijn diverse opstellingen mogelijk. Het is dus mogelijk om deze douchewand geheel naar uw wens aan te passen. Bel naar 073-5495068 of stuur een mail naar verkoop@sknatuursteen.nl voor een vrijblijvende offerte. laatste jaren ongelooflijk hard stegen. Start-up bedrijven en nieuwe horeca ondernemingen konden zich niet meer vestigen in reguliere panden en weken uit naar leegstaande industriële gebouwen. 
Die rauwe look werd synoniem met de trendy bedrijven. En dat sloeg aan, ook in Europa. Met name een moderne vertaling ervan in bijvoorbeeld stalen tussendeuren. Een nieuwe interieurtrend was geboren: Urban chique.

Innovatief
De designers van sealskin hebben deze stijl aangepast naar de eisen en standaarden voor badkamerproducten en de kwaliteit waar Sealskin om bekend staat. Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie is het resultaat. Bijzondere details, zoals de verborgen scharnieren en de blinde bevestiging van de steun geven SOHO zijn moderne uitstraling. De douche is maar liefst 210 cm hoog en te plaatsen met dorpel of juist volledig drempelloos. 

Schoonmaakgemak voor een douche Het 8mm veiligheidsglas is standaard voorzien van de antikalk coating ‘Sealglas’. Aan de binnenzijde is het glas ononderbroken, zodat het eenvoudig te drogen is na gebruik; de scharnieren zijn verborgen, de profielen zitten alleen aan de> buitenzijde en de ranke greep is tegen het profiel geplaatst.

Bekijk ook doucewand Sealskin Duka Multi