Menu
Menu
Winkelwagen

Stone Panel Yak Slate Black Ruw

Stone Panel Yak Slate Black Ruw
Stone Panel Yak Slate Black Ruw

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Afmeting: 60 x 15 x +/-2 cm.

"Geef je ruimte een krachtige en eigentijdse uitstraling met Stone Panel Yak Slate Black Ruw, een natuurlijke steenpanelenwand die bekend staat om zijn diepe zwarte tinten en ruwe afwerking. Deze Yak Slate Black Ruw-panelen voegen een tijdloze en stoere esthetiek toe aan binnenmuren, exterieurs en andere toepassingen.

Stone Panel Yak Slate Black Ruw onderscheidt zich door zijn onregelmatige vormen en natuurlijke textuur, wat resulteert in een uniek patroon op elke wand. De diepe zwarte kleur draagt bij aan een gevoel van elegantie en moderniteit, terwijl de ruwe afwerking de ruimte een karakteristieke uitstraling geeft.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie is Stone Panel Yak Slate Black Ruw geschikt voor diverse toepassingen in huis en daarbuiten. Het brengt een mix van kracht en tijdloze stijl, waardoor het een indrukwekkende keuze is voor wie op zoek is naar een eigentijdse en opvallende wandbekleding.

Laat Stone Panel Yak Slate Black Ruw je ruimte transformeren met zijn krachtige en tijdloze uitstraling, en voeg een uniek karakter toe aan je interieur of exterieur."

Let op! Hoekstuk prijs is per stuk (vul het aantal stuks in bij aantal m2)

Specificaties

Product Detail
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!s