Menu
Menu
Winkelwagen

Rectangle Biancone-Monterosa

Rectangle Biancone-Monterosa
Rectangle Biancone-Monterosa
€85,00
Excl. BTW: €70,25

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Algemeen
Mosaic Miro produceert en vertegenwoordigt wereldwijd haar producten. De mozaïeken en pebbles worden gekenmerkt door een interlock systeem via een naadloos cellenpatroon. Dit patroon bestaat uit een assemblage van mozaïeken natuurstenen en kiezelstenen die gebruikt kunnen worden voor zowel binnen- als buitenshuis.

Toepassing
De toepassingen van deze slijtvaste tegels zijn grenzeloos en nodigen mensen uit decoratief en creatief te zijn. Hiermee verlenen de producten zich ook uitstekend voor gebruik bij gebogen muren en vloeren. De meeste soorten materialen die in de producten voorkomen zijn vorstbestendig, terwijl het materiaal aan andere kant ook geschikt is voor vloerverwarming. De onbegrensde mogelijkheden van de tegel kunnen worden toegepast zoals aangegeven:
Sanitair, Badkamers, Toiletten Hallen, Keukens Huiskamer, Slaapkamers Sauna’s,  Tuin Restaurants, Terrassen Winkelcentra, Balkons Dakterrassen, Vijvers Zwembaden, Voetpaden Kantoorgebouwen.

Vloeren en wanden
Door het kliksysteem van producent Mosaic Miro ontstaan er mozaïekvloeren van marmer, onyx en lava die uw huis, tuin, voetpad, kantoor en zelfs winkel een aparte uitstraling geven. Maar ook de beachstones kunnen bij gebruik als badkamertegel de sfeer optimaliseren. Daarbij maakt het niet uit of deze als wandtegels of vloertegels worden gebruikt. Het mag duidelijk zijn dat deze natuursteenfragmenten uw interieur en exterieur naar een hoger niveau tillen.

Verwerking
Mosaic Miro heeft een methode ontwikkeld waardoor we kunnen genieten van de schoonheid van natuursteen zonder enige zorgen over de bewerkelijkheid. Deze unieke methode maakt het mogelijk om in variaties de tegels onderling te verbinden. Hierdoor passen de tegels, in de vorm van natuursteenmozaïek en beachstone pebble, altijd als een puzzel in elkaar. Indien gewenst kan de marmeren mozaïeken vloer of wand met impregnator afgewerkt worden om het gesteente een hogere weerstand te geven tegen vocht en vuil. De producten van Mosaic Miro zijn volgens het Europese Keurmerk NEN-EN 12004 getest en geschikt bevonden voor toepassing in diverse omgevingen. Diverse erkende lijmfabrikanten garanderen de toepasbaarheid in elke omgeving en op elke ondergrond.

Specificaties

Product Detail
Buiten Nee.
Prijs Per m2
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!