Menu
Jouw winkelwagen

RAAMDORPELS

Raamdorpel  Cloud  GRATIS Proefstuk
Gratis
Gratis Proefstuk (KIES BIJ BESTELLEN AFHALEN IN DE WINKEL, ZE WORDEN KOSTELOOS TOEGESTUURD)Heeft u nog enige twijfel vraag dan vrijblijvend en kosteloos een proefstuk aan. Raamdorpel van hardsteen. Onze raamdorpel is gemaakt van duurzaam Cloud en is een mooie en functionele aa..
€0,01 / per meter
Excl. BTW:€0,01 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 6/3 van Cloud. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen zoals d..
€46,00 / per meter
Excl. BTW:€38,02 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen ..
€51,75 / per meter
Excl. BTW:€42,77 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 21 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen ..
€58,50 / per meter
Excl. BTW:€48,35 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 6/3 van hardsteen. Onze raamdorpels van Belgisch Hardsteen zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uit..
€40,00 / per meter
Excl. BTW:€33,06 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 17 breed x 8/5 cm van Belgisch hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende ge..
€45,00 / per meter
Excl. BTW:€37,19 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METERRaamdorpel 21 breed x 8/5 cm van Belgisch hardsteen. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende ge..
€48,50 / per meter
Excl. BTW:€40,08 / per meter
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Raamdorpels in natuursteen

Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Elke dorpel heeft een uniek motief. Natuursteen raamdorpels zijn bestand tegen alle extreme weersomstandigheden. Natuursteen raamdorpels zorgen voor een nette afwerking van een buitengevel én voorkomen dat regenwater en vocht in de onderliggende gevel lopen. Kortom natuursteen raamdorpels geven uw huis een extra cachet!

Bijna alle raamdorpels zijn maatwerk. Het meest voorkomende materiaal hiervoor is natuursteen. Vanuit onze eigen zagerij kunnen wij perfect maatwerk raamdorpels leveren. Bij ons heeft u ruime keuze uit basalt en hardsteen. Wij proberen de raamdorpel als één deel te leveren. Je hebt dan bijna geen voegen en dat maakt het dat het er strak uit komt te zien. Bij keramische raamdorpels is dit namelijk wel het geval. Hier heeft u echter ook weer keuze uit alternatieve prefab materialen.

Zelf plaatsen kan ook. U kunt de dorpels dan gewoon bij ons afhalen. Wilt u het ons laten doen? Geen probleem. Wij hebben daarvoor alle vakkennis in huis.  

In onze showroom, binnen en buiten, van 800 m2 vind u ruime keuze raamdorpels. Deze showroom in Berlicum ligt op vijf minuten van de A2 bij Den Bosch, richting Veghel.

Inspiratie op doen?