Menu
Jouw winkelwagen

VLOEREN/WANDEN - pagina 26

Keramiek steensoort met een dikte van 1 cm in de kleur grijs. De afwerking van de oppervlakte is mat en de zijkanten recht zonder facet.Let op! Dit product is uitlopend. OP=OP..
€39,50
Excl. BTW:€32,64
Serena Orïentalis Licht Gezoet Serena Orïentalis Licht Gezoet
Op = Op
Serena Orïentalis is een magmatisch gesteente, krasvast en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud.Vraag naar de voorraad OP = OP..
€69,00
Excl. BTW:€57,02
Keramiek steensoort met een dikte van 1 cm in de kleur beige. De afwerking van de oppervlakte is mat en de zijkanten recht zonder facet...
€30,50
Excl. BTW:€25,21
Keramiek steensoort met een dikte van 1 cm in de kleur bruin. De afwerking van de oppervlakte is mat en de zijkanten recht zonder facet...
€30,50
Excl. BTW:€25,21
Silver Grey Breuk Ruw Silver Grey Breuk Ruw
Out Of Stock
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Na impregnering..
€35,00
Excl. BTW:€28,93
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met dichte ..
€57,90
Excl. BTW:€47,85
Silver Shine is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor o.a. keuken, badkamer, huiskamer, toilet en hal. Zeer goed te combineren met zowel een moderne, koloniale, landelijke als klassieke inrichting. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met..
€49,90
Excl. BTW:€41,24
Glasmoziektegel met een dikte van 6 mm en gemenge steensoort in de kleur grijs/antraciet/brons.De afmeting van de mozaiek is: hoogte 2,5 cm. De breedte varieert tussen 5 en 10 cm (zie afbeelding).De tegel is 32,7 x 27,5 x 0,6 cm...
€28,00 / per stuk
Excl. BTW:€23,14 / per stuk
Glasmoziektegel met een dikte van 6,5 mm en gemenge steensoort in de kleur wit.De afmeting van de mozaiek is: hoogte 2,5 cm. De breedte varieert tussen 5 en 10 cm (zie afbeelding).De tegel is 32,7 x 27,7 x 0,65 cm...
€28,00 / per stuk
Excl. BTW:€23,14 / per stuk
Weergeven 301 t/m 312 van in totaal 339
Vloeren en wanden van SK Natuursteen


Bent u op zoek naar een stijlvolle natuurstenen vloer bij uw thuis? In onze showroom van 800 m2 vindt u een uitgebreide collectie van mozaiek-, wand- en vloertegels. U kunt hier onbeperkt inspiratie opdoen voor uw woning, bad en tuin. Er liggen een uitgebreide collectie hardsteen, marmer, leisteen en kwartsiet. Kijk voor het volledige overzicht op onze website. In onze showroom echter kunt u direct zien hoe het op uw vloer eruit gaat zien want wij hebben de tegels er allemaal uitgelegd. Tevens geven we u deskundig advies over de inrichting en het onderhoud van de tegels.

Stijlvolle tegels 
De mogelijkheden zijn uitlopend. De tegels moeten niet alleen in harmonie zijn met de ruimte maar ook voldoen aan specifieke toepassingen zoals slijtvast of waterbestendig. Niet in de laatste plaats dient de tegel een een mooie, stijlvolle uitstraling hebben die recht doet aan de woning. Met een natuurstenen vloer wordt uw woning er flink mooier door. Mocht u meer willen weten over de bepaalde tegels of de inrichting van uw huis. Onze tegelspecialisten geven er graag advies over.

SK Natuursteen haalt de tegels uit allerlei windstreken van de wereld. Zo importeren we rechtstreeks tegels uit Brazilë, China, België en India. Onze keramische tegels komen uit Italië en Spanje. We betrekken ze daar rechtstreeks van de fabrikant. Dit betekent een hoge kwaliteit en voor u zeer scherpe prijzen. Bijna alle tegels kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer informatie over ons tegelaanbod? Kom naar de showroom in Berlicum op vijf minuten rijden van de A2.

Bekijk onze vloertegels: