Menu
Jouw winkelwagen

natuursteen tegels - pagina 4

Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. De  natuursteenvloer kan alleen maar binnen gelegd worden omdat hij niet vorstbestendig is. Getrommeld marmer is een zeer gebruiksvriendelijke vloer. Geschikt voor keuken, badkamer,toi..
€54,90
Excl. BTW:€45,37
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde v..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld (gothic): Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/handgekapt: Bij de deze tegel word de bovenzijde gezoet en de randen worden met de hand gekapt. en vervolgens worden ze nog eens getrommeld om..
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Pastory is een hardsteen met een, zoals de naam zegt, een verouderde uitstraling zoals u ook in kerken ziet. Zijkanten zijn handgekapt...
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Diamond Black is een breuk ruwe kwartsiet. ..
€59,90
Excl. BTW:€49,50
Edge Green is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Forest Stone leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00
Excl. BTW:€23,97
Forest Stone Black leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00
Excl. BTW:€23,97
Weergeven 37 t/m 48 van in totaal 110