Menu
Jouw winkelwagen

leisteen

Leisteen is een van de populairste natuursteensoorten voor vloeren. Deze splijtsteen die overal ter wereld wordt gewonnen heeft vele verschillende varianten. Ook voor buiten is er dus voldoende keus. 

Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen (zwart) is zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€0,00 /per m²
Excl. BTW:€0,00 /per m²
Forest Stone Black leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 /per m²
Excl. BTW:€23,97 /per m²
Rustic Black is een mooie leisteen donker antraciet met goud kleurig fossiele. Deze is nog uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 /per m²
Excl. BTW:€23,97 /per m²
Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen is zuur(!)bestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€29,90 /per m²
Excl. BTW:€24,71 /per m²
De Kotah Blauw natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 /per m²
Excl. BTW:€25,62 /per m²
De Kotah Groen natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 /per m²
Excl. BTW:€25,62 /per m²
Mustang Breuk Ruw Outdoor Mustang Breuk Ruw Outdoor
Bestseller
De mustang is een leisteen uit Brazilië. Hij wordt ook wel Black slate genoemd. Zijn egaal aan de bovenzijde en kleurecht. De dikte van de tegels voor buiten varieert van 25 to 30 millimeter. Vaak wordt er voor deze vloer gekozen omdat deze zowel binnen als buiten gelegd kan worden.  ..
€32,95 /per m²
Excl. BTW:€27,23 /per m²
Black Berry is een diep zwarte leisteen die zeer vlak van structuur is. Deze leisteen lijkt veel op Mustang maar heeft minder nuance verschillen en is donkerder. Black Berry is een natuursteen binnen en buiten te verleggen op een betonnen fundering. ..
€34,00 /per m²
Excl. BTW:€28,10 /per m²
Mustang Breuk Ruw Outdoor Mustang Breuk Ruw Outdoor
Bestseller
De mustang is een leisteen uit Brazilië. Hij wordt ook wel Black slate genoemd. Zijn egaal aan de bovenzijde en kleurecht. De dikte van de tegels voor buiten varieert van 25 to 30 millimeter. Vaak wordt er voor deze vloer gekozen omdat deze zowel binnen als buiten gelegd kan worden. De tegel za..
€48,40 /per m²
Excl. BTW:€40,00 /per m²
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9