Menu
Jouw winkelwagen

natuursteen terrastegels

Buiten genieten binnen handbereik. 

Natuursteen tegels zijn mooi voor binnen, maar zeker ook voor buiten. Niet alle tegels zijn hiervoor geschikt, maar bij ons heeft u nog steeds ruime keuze. Natuursteen tuintegels geven een tuin of terrein een eigentijds gevoel en hebben meer charme dan de gebruikelijke alternatieven. SK Natuursteen bv is een leverancier van A-kwaliteit natuursteen tuintegels. Wij leveren diverse formaten, soorten en afwerkingen.

U bent welkom om ons assortiment in de showroom in Berlicum te bekijken.

Wilt u advies over welke tegels geschikt zijn voor uw tuin of terras? Wij vertellen het u graag. 

Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen (zwart) is zuurbestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€0,00 / per m²
Excl. BTW:€0,00 / per m²
Forest Stone Black leisteen. Deze is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Rustic Black is een mooie leisteen donker antraciet met goud kleurig fossiele. Deze is nog uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar bij SK Natuursteen BV...
€29,00 / per m²
Excl. BTW:€23,97 / per m²
Yak Slate natuursteen is een Leisteen uit India. Tegels zijn ongeveer 12mm dik. De Leisteen Yak Slate is zowel binnen als buiten te gebruiken. Yak Slate Leisteen is zuur(!)bestendig en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor keuken, badkamer,huiskamer,toilet, hal,etc. Zee..
€29,90 / per m²
Excl. BTW:€24,71 / per m²
Let op: dikte +/- 2 cm. Maximale maat 56 x 56 cm. ..
€30,00 / per m²
Excl. BTW:€24,79 / per m²
De Kotah Blauw natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 / per m²
Excl. BTW:€25,62 / per m²
De Kotah Groen natuursteen is een leisteen uit India. De dikte van de tegels is ongeveer 12 milimeter. De vloer kan binnen en buiten gelegd worden...
€31,00 / per m²
Excl. BTW:€25,62 / per m²
Mustang Breuk Ruw Outdoor Mustang Breuk Ruw Outdoor
Bestseller
De mustang is een leisteen uit Brazilië. Hij wordt ook wel Black slate genoemd. Zijn egaal aan de bovenzijde en kleurecht. De dikte van de tegels voor buiten varieert van 25 to 30 millimeter. Vaak wordt er voor deze vloer gekozen omdat deze zowel binnen als buiten gelegd kan worden.  ..
€32,95 / per m²
Excl. BTW:€27,23 / per m²
Black Berry is een diep zwarte leisteen die zeer vlak van structuur is. Deze leisteen lijkt veel op Mustang maar heeft minder nuance verschillen en is donkerder. Black Berry is een natuursteen binnen en buiten te verleggen op een betonnen fundering. ..
€34,00 / per m²
Excl. BTW:€28,10 / per m²
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde versie..
€35,00 / per m²
Excl. BTW:€28,93 / per m²
Graniettegel voor terras. Heeft strak gezaagde randen. Dit is de bekende Padang (G654). Ideaal voor Buiten terras ..
€35,00 / per m²
Excl. BTW:€28,93 / per m²
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€35,00 / per m²
Excl. BTW:€28,93 / per m²
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 37