Menu
Jouw winkelwagen

TUIN / TERRAS - pagina 3

De buitendouche bestaat uit een kolom van gezoet Basalt met daarin een doucheknop. De douchestang is gemaakt van RVS. De douche is speciaal voor buiten en is natuurlijk onmisbaar bij een zwembad. Bij de douche is een douchebak te krijgen van basalt in de maten 100 x 100 en 120 x 100. ..
€1.295,00 / per stuk
Excl. BTW:€1.070,25 / per stuk
Prachtige buitenkeuken van basalt natuursteen.Prijs is exclusief kraan. Afmeting: 120 x 60 x 90 ..
€2.275,00 / per stuk
Excl. BTW:€1.880,17 / per stuk
Prachtige buitenkeuken van basalt natuursteen. Prijs is exclusief bassin en kraan. Afmeting: 120 x 60 x 90 cm.  ..
€1.995,00 / per stuk
Excl. BTW:€1.648,76 / per stuk
Prachtige buitenkeuken van China Blue natuursteen. Prijs is exclusief kraan. Afmeting: 120 x 60 x 90 cm.  ..
€1.275,00 / per stuk
Excl. BTW:€1.053,72 / per stuk
Prachtige buitenkeuken van China Blue natuursteen. Prijs is exclusief bassin en kraan. Afmeting: 120 x 60 x 90 cm.  ..
€995,00 / per stuk
Excl. BTW:€822,31 / per stuk
Hardsteen China Blue is een Chinese hardsteen.Deze tegel is gezoet met strak gezaagde kanten.Zowel binnen als buiten toepasbaar, deze steen vergrijst buiten. Chinees hardsteen is een kalkhoudende nartuursteen, die kras en vlekgevoelig is.Bij ons in de showroom is de steen uitg..
€40,00
Excl. BTW:€33,06
Hardsteen China Blue is een Chinese hardsteen.Deze tegel is gezoet met strak gezaagde kanten.Zowel binnen als buiten toepasbaar, deze steen vergrijst buiten. Chinees hardsteen is een kalkhoudende nartuursteen, die kras en vlekgevoelig is.    ..
€40,00
Excl. BTW:€33,06
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde versie..
€35,00
Excl. BTW:€28,93
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/handgekapt: Bij de deze tegel word de bovenzijde gezoet en de randen worden met de hand gekapt. en vervolgens worden ze nog eens getrommeld om..
€39,00
Excl. BTW:€32,23
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€35,00
Excl. BTW:€28,93
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds mee..
€45,00
Excl. BTW:€37,19
Diamond Black is een breuk ruwe kwartsiet. ..
€59,90
Excl. BTW:€49,50
Weergeven 25 t/m 36 van in totaal 61

Tuintegels in natuursteen

Een mooie tuin kan je leven zeer veraangenamen. Maar om van je tuin te kunnen genieten heb je bijvoorbeeld ook een mooie terrasvloer nodig. SK Natuursteen levert diverse soorten natuursteen tegels om deze terrassen tot een paradijsje om te toveren. We leveren hoogwaardige natuursteen- of keramische tegels tegen aantrekkelijke prijzen.

Variatie in uw tuin met natuursteen

Kleurschakeringen met natuursteen in uw tuin kan uw tuin tot een hof van Eden maken. De paden en kaders bijvoorbeeld kunnen prachtig aangelegd worden met verschillende prachtige natuursteen-tegels. We hebben hier een zeer breed assortiment in met vele kleurvariëteiten en formaten. Ook andere decoratieve elementen en verfraaiingen zijn uitstekend met natuursteen op te lossen. 

Zwembadrand in natuursteen

Heeft u een zwembad in de tuin dan hebben we daar hele stijlvolle zwembadranden voor in natuursteen of keramiek. Een natuurstenen zwembadrand is een stijlvol product om uw zwembad een nog sjiekere uitstraling te geven. Ze zijn mooi, uniek, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. 

Kom langs voor inspiratie en advies.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat u wenst voor uw tuin en terras. Denk hierbij aan tegels, vensterbanken, dorpels, zwembadranden, tafels, bankjes, buitenkeukens, brievenbussen en meer. Kom voor meer inspiratie naar onze 800 m2 showroom. Deze is uitermate gemakkelijk bereikbaar omdat deze op 5 minuten rijden van de A2 is gelegen.


Meer informatie over specifieke tuintegels- en produkten.
tuin tegels den bosch