Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Seal-Guard Afdichtmiddel

Seal-Guard Afdichtmiddel
Bestseller
Seal-Guard Afdichtmiddel
€29,95 / per stuk
Excl. BTW: €24,75 / per stuk
  • Model:: 93319700011

Dit product, het eerste van zijn soort in de tegelindustrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen geglazuurde keramische tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: het droogt onzichtbaar en laat geen verkleuring of film achter op het behandelde oppervlak. Dit product werd in 2003 bekroond met de prestigieuze titel ‘Best New Industry Product’ door de Australian Tile Council.

Inhoud: 400ml

Product Detail
ToepassingKan worden aangebracht op werkbladen, keukenoppervlakken, toiletruimtes, badkamers/douchecabines en kleine vloeroppervlakken op elk type tegel- en metselwerkoppervlak. Ideaal voor kleinschalige afdichtwerkzaamheden. Onschadelijk voor aluminium, hout en vloerbedekking.
VerbruikTot 600 strekkende meter voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de breedte van de voeg, of tot 22 vierkante meter voor het afdichten van tegels en voegen.
VerpakkingDe netto-inhoud van de Seal-Guard® spuitbus bedraagt 400 ml.
VerwerkingHet te behandelen oppervlak moet voor het aanbrengen worden gereinigd. Test vooraf op een onopvallende plek of het product geschikt is voor het betreffende oppervlak. Houd de spuitbus op circa 15-20 cm afstand van het oppervlak en beweeg hem heen en weer tijdens het spuiten. Neem na het aanbrengen een uithardingstijd van 2 uur in acht. In vochtige omgevingen zoals douchecabines e.d. moet het afdichtmiddel ten minste 24 uur drogen.