Menu
Menu
Winkelwagen

Rustic Black Breuk Ruw Outdoor

Rustic Black Breuk Ruw Outdoor
Rustic Black Breuk Ruw Outdoor
Rustic Black Breuk Ruw Outdoor
Rustic Black Breuk Ruw Outdoor
€39,00
Excl. BTW: €32,23

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Voeg een vleugje robuuste charme toe aan je ruimte met Rustic Black breuk ruw leisteen, een natuursteen die zich onderscheidt door zijn diepe zwarte tinten en ruwe afwerking. Deze leisteen brengt een tijdloze en stoere uitstraling naar vloeren, wanden en andere toepassingen.

Rustic Black breuk ruw leisteen kenmerkt zich door zijn onregelmatige vormen en natuurlijke textuur, waardoor elk stuk uniek is. De diepe zwarte kleur voegt een element van elegantie toe, terwijl de ruwe afwerking de ruimte een karakteristieke uitstraling geeft.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en onderhoudsgemak is Rustic Black breuk ruw leisteen geschikt voor diverse ruimtes in huis. Het brengt een gevoel van authenticiteit en tijdloze stijl, waardoor het een indrukwekkende keuze is voor liefhebbers van natuurlijke materialen.

Laat Rustic Black breuk ruw leisteen je ruimte doordringen met zijn stoere en tijdloze allure, en voeg een uniek element toe aan je interieur."

Specificaties

Product Detail
Binnen Rustic Black is binnen te verlijmen of direct in het cement te leggen.
Buiten Rustic Black is buiten te verleggen op een betonnen fundering.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.