Menu
Jouw winkelwagen

voor buiten

Brand: JOINT-IT
Joint-it Spimple is voegmatieraal voor alle soorten bestrating met voegen van 3mm breed en een minimale diepte van 25mm en is gereed voor gebruik. De voeg is een snelle manier om bestrating te voegen waarbij je geen speciaal gereedschap nodig hebt. Joint-it Simple is ontwikkeld voor gebruik bij beto..
€57,50 / per stuk
Excl. BTW:€47,52 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Lithofin ALLEX verwijdert gladde, groene aanslag en algemene vervuiling van paden, trappen en terrassen. Dit buitenproduct reinigt steen, beton, kunststof, glas en geverfde oppervlakken. U kunt uw terras eenvoudig schoonmaken door de Lithofin ALLEX verdund op te gieten, maar schrobben is ook mogelij..
€19,04 / per stuk
Excl. BTW:€15,74 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Alkalische Speciaal-Reiniger voor het verwijderen van hardnekkige vuillagen, vetten, oliën, wassen,polymeerfilmen en veel meer. Reinigt en ontvet tegels,klinkers,steen enz. Uit de Lithofin PRO-serie.- concentraat - zeer doeltreffend - sterk alkalischInhoud: 1L..
€29,75 / per stuk
Excl. BTW:€24,59 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Voor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, paden, trappen, muren enz. Ontdoet deze zelfwerkend van donkere door planten veroorzaakte en algemene aanslag, door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken in minuten w..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Een speciaal product uit het LITHOFIN-Programma voor marmer, natuur- en sierbetonsteen. LITHOFIN MN-Vlekstop bevat water- en olie-afstotende impregneringswerkstoffen op siloxaanbasis, opgelost in oplosmiddelen. Het is vloeibaar, kleurloos en klaar voor gebruik.Inhoud: 250ml of 1L...
€16,50 / per stuk
Excl. BTW:€13,64 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Dit speciale reinigingsmiddel verwijdert door metaalslijpsel, roestig water, ijzerhoudende meststoffen e.d. veroorzaakte roestvlekken. Te gebruikken voor roestvlekken op natuur- en betonsteen, tegels, klinkersteen enz. Voor binnen en buiten.Ook voor marmer en kalksteen te gebruiken (zuurvrij). ..
€16,00 / per stuk
Excl. BTW:€13,22 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Versterkt de kleur van poreuze steen-oppervlakken, alsook olie- en waterwerend en beschermt tegen vlekken.in het bijzonder geschikt voor ruwe oppervlakken zowel voor binnen als buiten zonder glans met langdurige werkingVerbruik: ca. 6 - 15 m²/LInhoud: 250ml of 1L..
€42,50 / per stuk
Excl. BTW:€35,12 / per stuk
Brand: LITHOFIN
Speciale impregnering - op waterbasis- Beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Ideal voor donkere steensoorten en voor gebruik binnen, waar oplosmiddeldampen storen.zowel voor binnen als b..
€14,75 / per stuk
Excl. BTW:€12,19 / per stuk
Brand: SEAL-GUARD
Seal-Guard® 24/7 impregneermiddel voor steen biedt ongeëvenaarde bescherming van stenen oppervlakken tegen vlekken op olie- en waterbasis, mos, uitslag en alkalische stoffen. Daardoor blijft de natuurlijke uitstraling en schoonheid van stenen oppervlakken behouden. Het middel is onzichtbaar..
€39,95 / per stuk
Excl. BTW:€33,02 / per stuk
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Ook voor buiten hebben wij ruime keuze uit allerlei onderhouds- en schoonmaakmiddelen voor natuursteen tegels. Gebruik altijd het juiste product voor uw tegels zodat de tegels niet flets worden en hun kleur en glas verliezen.


Lithofin BuitenhuisreinigerLithofin AllexLithofin Rost Ex
Lithofin MN VlekstopLithofin Vlekstop Plus Seal-Guard 24-7 Impregneer