Menu
Jouw winkelwagen

voor binnen

Lithofin Glastilan
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Universeel te gebruiken bij het dweilen van alle waterbestendige binnenvloeren zoals b.v. alle steen- en tegelvloeren, kunststoffen, gelakte oppervlakken enz. Voor het voorzichtig reinigen en tegelijkertijd verzorgen, zonder lagen te vormen.- concentraat - zeer zuinig - vormt geen lagen - niet..
€10,71 / per stuk
Excl. BTW:€8,85 / per stuk
Lithofin Abra-CLEAN
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Speciaal schuurmiddel, verwijdert hardnekkig vuil, vet, olie, wasfilms enz., voor keramische tegels zoals gresmateriaal en voor natuursteen zoals graniet e.a. hardsteen.- zeer doeltreffend - niet agressief door de nano-partikels - reukloos zonder dampen  Inhoud: 500 ml..
€11,90 / per stuk
Excl. BTW:€9,83 / per stuk
Lithofin MN Easyclean
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor behandelen werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken.Inhoud: 500ml met spraydop. ..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Seal-Guard Stone-clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® Stone Clean is een hoogwaardige sterk geconcentreerde vloeibare reiniger op basis van natuurlijke zepen en speciale reinigings- en onderhoudsbestanddelen. Het product is zwak alkalisch en bevat geen wassen of oplosmiddelen. SEAL-GUARD® Stone Clean is huidmild, zwak schuimend, fri..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Reinigt graniet. gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz.concentraat snelwerk..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin Sanitairreiniger KF
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor keramiek, tegels, voegwerk en chroom. Verwijdert kalk, roest, zeepresten etc.Verbruik: voor een regelmatige onderhoudsreiniging max. ca. 1L/100m2, ander max. ca. 1L/20m2Inhoud: 500ml..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Vuiloplosser
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorte..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Wash & Clean AA
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlak..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Onderhoud voor Blauwe Steen
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Een product uit het Litofin-gamma speciaal bedoeld voor blauwe hardsteen. Het mildalkalische concentraat omvat een uitgelezen combinatie vanhoogwaardige natuurlijke en synthetische reinigingsmiddelen met speciale beschermende componenten.Inhoud: 1L..
€13,00 / per stuk
Excl. BTW:€10,74 / per stuk
Seal-Guard All Clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® All Clean is een krachtige mild alkalische reiniger zonder oplosmiddelen, bestaande uit een uitgebalanceerde combinatie van vuiloplossende en reinigende componenten. Geschikt voor het reinigen van vervuilde oude en nieuwe stenen oppervlakken. SEAL-GUARD® All Clean is ontwikkeld v..
€13,50 / per stuk
Excl. BTW:€11,16 / per stuk
Lithofin Politoer Creme
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Beschermt en verzorgt alle gepolijste natuursteenoppervlakken. Maakt waterafstotend en geeft een hoge glans. Ideaal voor kleine oppervlakken in keuken en badkamer en onschadelijk voor de gezondheid na het opdrogen (keukenbladen)gemakkelijk te boenenbevat geen oplosmiddelen, op waterbasis..
€15,50 / per stuk
Excl. BTW:€12,81 / per stuk
Lithofin MN Glans en Schoon
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor periodiek opfrissen en behandelen van de glans van gepolijste marmer- en andere stenen vloeren. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren. Bovendien uitstekend geschikt voor de eerste behandeling van geslepen, ruwe en andere matte vloeren...
€16,00 / per stuk
Excl. BTW:€13,22 / per stuk
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31

We hebben een ruim assortiment onderhoudsmiddelen voor natuursteen van de merken Lithofin en Seal Guard: vuiloplosser, stone clean, sanitair reiniger, wash & clean. Natuurlijk krijgt u van ons advies welk product voor u het beste is. 


Lithofin MN VuiloplosserLithofin MN Wash & Clean AALithofin MN Glansfilm
Lithofin MN VlekstopLithofin Lösefix Seal-Guard 24-7 Impregneer