Menu
Jouw winkelwagen

ONDERHOUDSMIDDELEN

Lithofin Glastilan
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Universeel te gebruiken bij het dweilen van alle waterbestendige binnenvloeren zoals b.v. alle steen- en tegelvloeren, kunststoffen, gelakte oppervlakken enz. Voor het voorzichtig reinigen en tegelijkertijd verzorgen, zonder lagen te vormen.- concentraat - zeer zuinig - vormt geen lagen - niet..
€10,71 / per stuk
Excl. BTW:€8,85 / per stuk
Lithofin Abra-CLEAN
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Speciaal schuurmiddel, verwijdert hardnekkig vuil, vet, olie, wasfilms enz., voor keramische tegels zoals gresmateriaal en voor natuursteen zoals graniet e.a. hardsteen.- zeer doeltreffend - niet agressief door de nano-partikels - reukloos zonder dampen  Inhoud: 500 ml..
€11,90 / per stuk
Excl. BTW:€9,83 / per stuk
Lithofin MN Easyclean
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor behandelen werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken.Inhoud: 500ml met spraydop. ..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Lithofin MN Buitenhuisreiniger
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, paden, trappen, muren enz. Ontdoet deze zelfwerkend van donkere door planten veroorzaakte en algemene aanslag, door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken in minuten w..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Seal-Guard Stone-clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® Stone Clean is een hoogwaardige sterk geconcentreerde vloeibare reiniger op basis van natuurlijke zepen en speciale reinigings- en onderhoudsbestanddelen. Het product is zwak alkalisch en bevat geen wassen of oplosmiddelen. SEAL-GUARD® Stone Clean is huidmild, zwak schuimend, fri..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Reinigt graniet. gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz.concentraat snelwerk..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin Sanitairreiniger KF
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor keramiek, tegels, voegwerk en chroom. Verwijdert kalk, roest, zeepresten etc.Verbruik: voor een regelmatige onderhoudsreiniging max. ca. 1L/100m2, ander max. ca. 1L/20m2Inhoud: 500ml..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Vuiloplosser
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorte..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Wash & Clean AA
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlak..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Lithofin MN Onderhoud voor Blauwe Steen
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Een product uit het Litofin-gamma speciaal bedoeld voor blauwe hardsteen. Het mildalkalische concentraat omvat een uitgelezen combinatie vanhoogwaardige natuurlijke en synthetische reinigingsmiddelen met speciale beschermende componenten.Inhoud: 1L..
€13,00 / per stuk
Excl. BTW:€10,74 / per stuk
Seal-Guard All Clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® All Clean is een krachtige mild alkalische reiniger zonder oplosmiddelen, bestaande uit een uitgebalanceerde combinatie van vuiloplossende en reinigende componenten. Geschikt voor het reinigen van vervuilde oude en nieuwe stenen oppervlakken. SEAL-GUARD® All Clean is ontwikkeld v..
€13,50 / per stuk
Excl. BTW:€11,16 / per stuk
Lithofin Vlekstop W(aterbasis)
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Speciale impregnering - op waterbasis- Beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Ideal voor donkere steensoorten en voor gebruik binnen, waar oplosmiddeldampen storen.zowel voor binnen als b..
€14,75 / per stuk
Excl. BTW:€12,19 / per stuk
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 36

Schoonmaakmiddelen voor natuursteen

Natuursteen heeft onderhoud en verzorging nodig. Als u uw tegels goed bijhoudt dan heeft u daar een leven lang plezier van. SK Natuursteen heeft diverse produkten voor het onderhoud van natuursteen. Voor al ons marmer, leisteen, blauwsteen, hardsteen en composiet hebben we de beste schoonmaakmiddelen. 

In de meeste soorten natuursteen zit kalk dat om een speciale manier van reinigen en beschermen vraagt. U wilt uiteraard voorkomen dat deze kalk verdwijnt omdat hierdoor het natuursteen haar totale uitstraling en glans zal verliezen. U dient daarom nooit ook te werken met azijn omdat daar een bijtende werking vanuit gaat. Er zijn grofweg twee soorten produkten namelijk één voor reinigen en beschermen en de ander voor herstellen natuurlijke en kwalitatieve steensoorten. 

Schoonmaken van vet op natuursteen.

Om door te gaan op de schoonmaakmiddelen. Ons speciale productassortiment bevat zowel reinigers om elke dag uw natuurstenen vloer schoon te maken als een uiterst krachtige maar toch veilige reiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vet. We hebben kleurvlekkenverwijderaar tot polish om glans te herstellen en krassen te verwijderen. Wij werken samen met Lithofin en Sealguard omdat we hier hele goede ervaringen mee hebben. 

Heeft u een vraag bel of mail een foto door van uw vloer en dan kunnen we vaak al een advies geven voor uw probleem. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom onze verkopers kunnen u alles haarfijn uitleggen. 


Bij ons vindt u alles op een plek.In onze 800 m2 showroom vindt u niet alleen ontzettend veel soorten tegels en hun toepassingen. We hebben ook een heel assortiment schoonmaakmiddelen. Wij geven u graag een passend onderhoudsadvies. 


Kies welk onderhoudsprodukt u wilt hebben

Onderhoud voor natuursteen vloeren binnenshuis.

Onderhoud voor natuursteen vloeren en tegels buitenshuis.


Openingstijden van de showroom: 

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 16.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag na 17.30 uur op afspraak
Maandag gesloten