Menu
Jouw winkelwagen

kwartsiet

Kwartsiet is een kwartshoudende splijtsteen die overal ter wereld wordt gewonnen. Sommige soorten kwartsiet zijn poreus. De poreuze soorten zijn alleen in ruwe vorm verkrijgbaar. Enkele niet-poreuze zijn ook in gepolijste vorm verkrijgbaar. SK Natuursteen levert kwartsiet vloeren en plinten op maat.

In verband met sluiten groeve in CHINA is deze tegel nog beperkt leverbaar enkel van wat we nog op voorraad hebben..  De Himalaya is een kwartsiet uit China. Hij kan zowel binnen als buiten gelegd worden. De dikte van de tegels varieert tussen de 16 en 18 milimeter. Deze vloe..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Copper Breuk Ruw Copper Breuk Ruw
restpartij
Let op: dit is een restpartij, dus OP=OPCopper is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€30,00 / per m²
Excl. BTW:€24,79 / per m²
Silver Grey Breuk Ruw Silver Grey Breuk Ruw
Bestseller
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Na impregnering..
€35,00 / per m²
Excl. BTW:€28,93 / per m²
Copper is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€45,00 / per m²
Excl. BTW:€37,19 / per m²
Edge Green is zuurbestendig en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud...
€49,00 / per m²
Excl. BTW:€40,50 / per m²
Silver Shine is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Geschikt voor o.a. keuken, badkamer, huiskamer, toilet en hal. Zeer goed te combineren met zowel een moderne, koloniale, landelijke als klassieke inrichting. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met..
€49,90 / per m²
Excl. BTW:€41,24 / per m²
De Silver Grey is een kwartsiet uit India. De tegels zijn standaard gekalibreerd op 12 mm. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. Siver Grey is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Na impregnering (éénmalig) is deze steen met dichte ..
€57,90 / per m²
Excl. BTW:€47,85 / per m²
Diamond Black is een breuk ruwe kwartsiet. ..
€59,90 / per m²
Excl. BTW:€49,50 / per m²
De Albino Yellow is een kwartsiet uit Brazilië. De vloer kan zowel binnen als buiten gelegd worden. De dikte van de tegels varieert tussen de 10 en 30 milimeter. Albino Yellow is zuurbestendig, zeer hard en heel gebruiksvriendelijk in onderhoud. Een mooie lichte vloer...
€73,75 / per m²
Excl. BTW:€60,95 / per m²
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9