Menu
Menu
Winkelwagen

Kotah Green/Yellow Breuk Ruw Outdoor

Kotah Green/Yellow Breuk Ruw Outdoor
Kotah Green/Yellow Breuk Ruw Outdoor
Kotah Green/Yellow Breuk Ruw Outdoor
Excl. BTW:

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

"Ontdek de natuurlijke pracht van Kotah Stone Green/Yellow, een opvallend gesteente dat bekend staat om zijn levendige groen-gele tinten en unieke aderpatronen. Deze steensoort voegt een frisse en tijdloze uitstraling toe aan verschillende toepassingen, van vloeren tot wandbekleding.

Kotah Stone Green/Yellow is een veelzijdige keuze die een eigentijdse en levendige sfeer creëert in elke ruimte. De combinatie van groene en gele tonen geeft een speels en levendig karakter, waardoor het een ideale aanvulling is op diverse interieurstijlen.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage is Kotah Stone Green/Yellow niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook een praktische. Het vereist minimale zorg om zijn unieke uitstraling te behouden, waardoor het een duurzame toevoeging is aan je interieur.

Laat Kotah Stone Green/Yellow je ruimte verfrissen met zijn levendige kleuren en voeg een tijdloze elegantie toe aan je leefomgeving."

Specificaties

Product Detail
Binnen Ja.
Buiten Deze leisteen kan buiten gelegd worden mits in de cement gelegd op een gewapende betonnen ondervloer. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan.
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Lijmadvies Mapei keraflex.
Reinigen Reinigen met Vuiloplosser. Impregneren Vlekstop MN. Beschermen met Vlekstop W/MN/Plus.
Onderhoud Wash en Clean eventueel afgewisseld met Glans en Schoon.