Menu
Jouw winkelwagen

keuken spoelbakken - pagina 2

Spoelbak Rustic Shanxi Black Gezoet...
€595,00 / per stuk
Excl. BTW:€491,74 / per stuk
Weergeven 13 t/m 13 van in totaal 13

Een onmisbaar item in de keuken is toch wel de spoelbak. De spoelbak wordt in de volksmond ook wel een gootsteen genoemd. De spoelbak is een multifunctionele toevoeging aan uw keuken. Deze wordt namelijk gebruikt om handen te wassen, groente schoon te maken, de pannen af te wassen en om simpelweg een glas water te pakken. SK Natuursteen heeft verschillende spoelbakken in het assortiment. Wilt u een wasbak in de keuken met een lage of juist hoge kraan? Wilt u een enkele of een dubbele spoelbak? En welk materiaal past het beste bij uw wensen? Wij geven u alvast een aantal opties en tips.

Heeft u al bedacht van welk materiaal de spoelbak gemaakt moet zijn? Spoelbakken zijn namelijk verkrijgbaar in diverse designs en materialen. Graniet en rvs-spoelbak zijn een van de meest gekozen varianten.  Een gootsteen van natuursteen zorgt voor een luxe, natuurlijke uitstraling in de keuken. Het is prachtig om voor een wasbak van natuursteen te kiezen wanneer uw aanrechtblad ook van natuursteen is. Een spoelbak van keramiek is erg prettig in het gebruik. Vanwege het harde materiaal gaat de wasbak lang mee en keramiek is bovendien kras- en hittebestendig. 

Aangezien de wasbak een veelgebruikt item is in de keuken, is het belangrijk dat deze goed aansluit bij uw keukenstijl. Tegenwoordig komen spoelbakken in verschillende kleuren voor. Naast het roestvrijstalen design kunt u tegenwoordig ook kiezen voor wit, zwart, gun metal, koper of zelfs goud. Deze kleuren zorgen voor een unieke uitstraling van uw keuken. Een witte spoelbak sluit ontzettend mooi aan bij een witte keuken Een zwarte spoelbak zorgt voor een moderne, strakke uitstraling in een zwarte keuken. Maar ook een gouden wasbak staat prachtig in combinatie met een zwarte keuken. Niet alleen de kleur, maar ook de vorm van de spoelbak is van belang. Kiest u voor een rechthoekige, vierkante of ronde spoelbak?

SK Natuursteen levert u mooie spoelbakken voor in uw keuken. Ons diverse aanbod kunt u bekijken op onze website. Als u graag persoonlijk advies wilt over de mogelijkheden bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Berlicum.