Menu
Jouw winkelwagen

marmer

Bianco Carrara is een witte marmeren steen en heeft fijne grijze aders die het keukenblad een warm karakter geeft. Ons marmer is van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Natuursteen in zijn mooiste vorm. Bianco carrara is stijlvol, tijdloos, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Dit wordt mede v..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Keukenblad Marmer Emperador DarkNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Keukenblad Marmer Nero MarquinaNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Keukenblad Marmer Oriental BrownNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Keukenblad Marmer Pietra GreyNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Keukenblad Marmer Silver WaveNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

MARMER KEUKENBLAD

Een marmer keukenblad geeft uw keuken een exclusieve, klassieke uitstraling. De Romeinen gebruikte marmer al voor hun badhuizen. Marmer is net als graniet van 100% natuursteen. Elk stukje marmer is dus uniek in patroon en kleuropbouw. De meeste mensen herkennen marmer aan de witte kleur en donkere aderpatronen. Toch is marmer ook in andere kleuren beschikbaar zoals lichtgrijs, bruin, rood en groen. In onze showroom kunt u allerlei kleuren en afwerkingen van marmer keukenbladen bekijken. 

Eigenschappen marmeren keukenblad

Een marmeren keukenblad geeft uw keuken een luxueuze uitstraling. Onze adviseurs informeren u graag volledig over de aandachtspunten en voordelen van marmer. De belangrijkste eigenschappen op een rij: lange levensduur, goed bewerkbaar & unieke uitstraling.

SK = Specialist natuursteen

SK Natuursteen is sinds 1995 dé specialist in het maken van (natuur)stenen keukenbladen. In onze steenhouwerij werken vakmensen met moderne specialistische apparatuur en machines aan uw marmeren keukenwerkblad met als resultaat een uniek keukenblad dat perfect aansluit aan uw wensen en een echte eyecatcher is in uw keuken. Bezoek onze 800 m2 showroom in Berlicum en laat u verrassen door het ruime aanbod. Zoekt u net iets anders, dan gaan wij op zoek naar het voor u geschikte materiaal.

Bekijk onze voorbeelden van marmeren keukenbladen: Bianca Cararra, Emperador Dark en Pietra Grey.