Menu
Jouw winkelwagen

dekton - pagina 5

Brand: DEKTON
Keukenblad Dekton UyuniNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Brand: DEKTON
Keukenblad Dekton VeraNeem contact met ons op of stuur een tekening van uw keukenblad naar verkoop@sknatuursteen.nl en we maken vrijblijvend een offerte voor u. ..
€0,00 / per stuk
Excl. BTW:€0,00 / per stuk
Weergeven 49 t/m 50 van in totaal 50

Dekton is een materiaal wat relatief nieuw is op de markt. De meest bekende toepassing is voor keukenbladen en dit is korte tijd heel hip geworden. Wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met een brok techniek hebben tot de ontwikkeling van dit nieuwe product geleid. Dekton wordt namelijk gemaakt uit een mengsel van glas, porselein en kwarts. Door middel van een chemische reactie wordt dit mengsel bijzonder hard. De natuur doet er duizenden jaren over om die hardheid te bereiken maar in dit chemische proces verliest het haar natuurlijke uitstraling niet.  Daarnaast is Dekton zeer compact, niet-poreus, sterk en krasvrij.

Van Dekton kunnen we dus ontzettend duurzame keukenbladen maken. In onze 800 m2 showroom heeft u ruime keuze uit dit materiaal.  De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat het blad vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Dekton is verkrijgbaar in verrassende kleuren en in verschillende bladstructuren (print).