Menu
Jouw winkelwagen

SEAL-GUARD

Seal-Guard 24-7 Impregneer
Bestseller Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
Seal-Guard® 24/7 impregneermiddel voor steen biedt ongeëvenaarde bescherming van stenen oppervlakken tegen vlekken op olie- en waterbasis, mos, uitslag en alkalische stoffen. Daardoor blijft de natuurlijke uitstraling en schoonheid van stenen oppervlakken behouden. Het middel is onzichtbaar..
€39,95 / per stuk
Excl. BTW:€33,02 / per stuk
Seal-Guard Afdichtmiddel
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
Dit product, het eerste van zijn soort in de tegelindustrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen geglazuurde keramische tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: het droogt ..
€29,95 / per stuk
Excl. BTW:€24,75 / per stuk
Seal-Guard All Clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® All Clean is een krachtige mild alkalische reiniger zonder oplosmiddelen, bestaande uit een uitgebalanceerde combinatie van vuiloplossende en reinigende componenten. Geschikt voor het reinigen van vervuilde oude en nieuwe stenen oppervlakken. SEAL-GUARD® All Clean is ontwikkeld v..
€13,50 / per stuk
Excl. BTW:€11,16 / per stuk
Merk: SEAL-GUARD
Geschikt voor toepassingen op alle typen tegel- en metselwerk oppervlakken, waaronder voegen (vochtig/nat of droog), natuursteen, zandsteen, terracotta, stucwerk, beton, baksteen, saltillo tegels, porcellanato, marmer en graniet.Verbruik: 1 liter is voldoende voor ongeveer 40 m2, afhankelij..
€52,50 / per stuk
Excl. BTW:€43,39 / per stuk
Seal-Guard Impregneer voor Porcellanato en Steen
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen is een superieur impregneermiddel met een lichte geur dat bescherming biedt tegen vlekken op olie- en waterbasis voor alle soorten tegel- en metselwerk. Dit product is speciaal ontwikkeld voor porcellanato, maar geeft ook uitstekende result..
€42,95 / per stuk
Excl. BTW:€35,50 / per stuk
Seal-Guard Stone-clean
Bestseller
Merk: SEAL-GUARD
SEAL-GUARD® Stone Clean is een hoogwaardige sterk geconcentreerde vloeibare reiniger op basis van natuurlijke zepen en speciale reinigings- en onderhoudsbestanddelen. Het product is zwak alkalisch en bevat geen wassen of oplosmiddelen. SEAL-GUARD® Stone Clean is huidmild, zwak schuimend, fri..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6