Menu
Jouw winkelwagen

RAAMDORPELS

Onze raamdorpels zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Ook als u er tegenop ziet om ze zelf te plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze service verlenen wij zodra daar behoefte aan is

Raamdorpel  Cloud en Basalt GRATIS Proefstuk Raamdorpel  Cloud en Basalt GRATIS Proefstuk
Gratis
Gratis Proefstuk  Heeft u nog enige twijfel vraag dan vrijblijvend en kostenloos een proefstuk aan.  Raamdorpel 17 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn gemaakt van duurzaam Cloud en Basalt zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwe..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Raamdorpel  Cloud n x 17 x 6/3 cm Raamdorpel  Cloud n x 17 x 6/3 cm
Bestseller
PRIJS PER STREKKENDE METER Raamdorpel 17 breed x 6/3 van hardsteen. Onze raamdorpels zijn gemaakt van duurzaam Cloud en zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de o..
€40,00 / per meter
Excl. BTW:€33,06 / per meter
Raamdorpel Basalt n x 17 x 6/3 cm Raamdorpel Basalt n x 17 x 6/3 cm
Bestseller
PRIJS PER STREKKENDE METER Raamdorpel 17 breed x 6/3 van basalt. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen zoals ..
€85,00 / per meter
Excl. BTW:€70,25 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METER Raamdorpel 17 breed x 8/5 van basalt. Onze raamdorpels zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan de onderzijde van uitstekende geveldelen zoals ..
€100,00 / per meter
Excl. BTW:€82,64 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METER Raamdorpel 17 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn gemaakt van duurzaam Cloud en zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan d..
€45,00 / per meter
Excl. BTW:€37,19 / per meter
PRIJS PER STREKKENDE METER Raamdorpel 21 breed x 8/5 cm van hardsteen. Onze raamdorpels zijn gemaakt van duurzaam Cloud en zijn een mooie en functionele aansluiting tussen het kozijn en het metselwerk. De raamdorpels zijn voorzien van een waterhol. Een waterhol of druiphol is een groef aan d..
€48,50 / per meter
Excl. BTW:€40,08 / per meter
De basalt deurdorpel is antraciet van kleur en wij kunnen deze natuurlijk voor u geheel op maat maken. Basalt deurdorpels blijven op kleur en worden hedendaags steeds meer toegepast. Heeft u vragen over deze natuursteen deurdorpels dan kunt u gerust contact met ons opnemen. PRIJS IS PER STUK ..
€16,00 / per stuk
Excl. BTW:€13,22 / per stuk
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7