Menu
Jouw winkelwagen

voor binnen

Naast een ruim aanbod aan natuursteen producten hebben wij natuurlijk ook de onderhoudsproducten die u hierbij nodig heeft. Bij ons vindt u alles op één plek. Wij geven u graag een passend onderhoudsadvies.

Merk: LITHOFIN
Speciaal schuurmiddel, verwijdert hardnekkig vuil, vet, olie, wasfilms enz., voor keramische tegels zoals gresmateriaal en voor natuursteen zoals graniet e.a. hardsteen. - zeer doeltreffend - niet agressief door de nano-partikels - reukloos zonder dampen   Inhoud: 500 ml..
€11,90 / per stuk
Excl. BTW:€9,83 / per stuk
Lithofin ASR
Bestseller
Merk: LITHOFIN
Alkalische Speciaal-Reiniger voor het verwijderen van hardnekkige vuillagen, vetten, oliën, wassen,polymeerfilmen en veel meer. Reinigt en ontvet tegels,klinkers,steen enz. Uit de Lithofin PRO-serie. - concentraat - zeer doeltreffend - sterk alkalisch Inhoud: 1L..
€29,75 / per stuk
Excl. BTW:€24,59 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Onderhoudset voor natuursteen wastafels. Inhoud: 250 ml Vlekstop MN voor impregnering 500 ml Vuiloplosser voor reiniging 500 ml Easy-Clean voor onderhoud en 1 waterschuurpapier voor verwijdering van kalkresten verpakt in kunststof koffer...
€35,70 / per stuk
Excl. BTW:€29,50 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Universeel te gebruiken bij het dweilen van alle waterbestendige binnenvloeren zoals b.v. alle steen- en tegelvloeren, kunststoffen, gelakte oppervlakken enz. Voor het voorzichtig reinigen en tegelijkertijd verzorgen, zonder lagen te vormen. - concentraat - zeer zuinig - vormt geen lagen - niet..
€10,71 / per stuk
Excl. BTW:€8,85 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Onderhoudsmiddel voor roestvrijstaal. Inhoud: 1L  ..
€18,75 / per stuk
Excl. BTW:€15,50 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. De verontreinigingen worden opgelost en kunnen daarna met water worden afgenomen. zuurvrij bevat oplosmiddelen gebruiksklaar werkt snel en intensief Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L Opslag: k..
€19,75 / per stuk
Excl. BTW:€16,32 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Impregneermiddel met uitstekende werking op poreuze natuur- en sierbetonsteen. Beschermt tegen vochtopname, intrekken van vocht en vermindert de aanleg tot vervuiling. gebruiksklaar zowel voor binnen als buiten met langdurige werking zonder glans Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L In..
€21,50 / per stuk
Excl. BTW:€17,77 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Reinigt graniet. gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz. concentraat snelwerk..
€12,75 / per stuk
Excl. BTW:€10,54 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Voor het glanzend beschermen vn alle poreuze natuur- en sierbetonsteen. Deze beschermlaag vormt een coating zodat water en vuil niet kunnen binnendringen. Behandelde oppervlakken worden helderder van kleur en zijn gemakkelijker schoon te houden. Bij voorkeur binnenshuis toepassen ipv een wasfluaa..
€26,50 / per stuk
Excl. BTW:€21,90 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Voor behandelen werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken. Inhoud: 500ml met spraydop. Navulverpakking 1L..
€12,50 / per stuk
Excl. BTW:€10,33 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Voor periodiek opfrissen en behandelen van de glans van gepolijste marmer- en andere stenen vloeren. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren. Bovendien uitstekend geschikt voor de eerste behandeling van geslepen, ruwe en andere matte vloeren. ..
€16,00 / per stuk
Excl. BTW:€13,22 / per stuk
Merk: LITHOFIN
Glanzende deklaag, die kleur en glans verfrist. Zowel voor de eerste behandeling van nieuwe ruwe oppervlakken, als voor de periodieke verzorging voor dof geworden resp. afgesleten vloeren. concentraat alleen voor binnen bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis Verbruik: ca. 20 m²/..
€17,95 / per stuk
Excl. BTW:€14,83 / per stuk
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 31