Menu
Jouw winkelwagen

hardsteen

Blauwe hardsteen of arduin is een klaksteen met een min of meer uitgesproken blauwgrijze kleur die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer veel resten crinoïden. Crinoïden zijn kleine skeletjes van zeelelies. Zeelelies zijn diertjes die op de bodem van de ondiepe zeeen leven. Bij het  afsterven bleef hun kalkskelet op de bodem achter en samen met de calcietafzetting, die het geheel aan elkaar smeedde, vormde zicht in de loop van honderden jaren de blauwe hardsteenlaag. De steen is dus een aaneenklitting van crinoïden door microkristallijn calciet. De kleur wordt bepaald door zeer fijn verspreid koolstof.

Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd doo..
€22,95 / per m²
Excl. BTW:€18,97 / per m²
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Geschuurd/getrommeld (gothic): Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer..
€22,95 / per m²
Excl. BTW:€18,97 / per m²
Desert Black Breuk Ruw Desert Black Breuk Ruw
Bestseller
Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde v..
€25,00 / per m²
Excl. BTW:€20,66 / per m²
Hardsteen China Blue is een Chinese hardsteen en deze is zowel getrommeld als gezoet getrommeld verkrijgbaar. Buiten toepasbaar, deze steen vergrijst buiten. Chinees hardsteen is een kalkhoudende nartuursteen, die kras en vlekgevoelig is.      ..
€27,50 / per m²
Excl. BTW:€22,73 / per m²
Let op: dikte +/- 2 cm. Maximale maat 56 x 56 cm. ..
€30,00 / per m²
Excl. BTW:€24,79 / per m²
Let op: dikte +/- 2 cm. Maximale maat 56 x 56 cm. ..
€37,00 / per m²
Excl. BTW:€30,58 / per m²
Pastory is een hardsteen met een, zoals de naam zegt, een verouderde uitstraling zoals u ook in kerken ziet. Zijkanten zijn handgekapt...
€39,00 / per m²
Excl. BTW:€32,23 / per m²
Vietnamees Hardsteen. ..
€39,00 / per m²
Excl. BTW:€32,23 / per m²
Vietnamees Hardsteen. ..
€44,90 / per m²
Excl. BTW:€37,11 / per m²
Vietnamees Hardsteen Soft Finish. Oppervlak geschuurd en kanten verouderd. ..
€44,90 / per m²
Excl. BTW:€37,11 / per m²
Grivola grey is een hardsteen en in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.Getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer krassen in komen..
€45,00 / per m²
Excl. BTW:€37,19 / per m²
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24