Menu
Menu
Winkelwagen

Grivola Grey Pastorie Outdoor

Grivola Grey Pastorie Outdoor
Grivola Grey Pastorie Outdoor
Grivola Grey Pastorie Outdoor
Grivola Grey Pastorie Outdoor
Grivola Grey Pastorie Outdoor
€59,00
Excl. BTW: €59,00

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Grivola grey is een hardsteen en in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.

Getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer krassen in komen. Dit draagt bij aan de karakterestieke uitstraling van de steen ! Door het dweilen met zeep zal de vloer mettertijd verdonkeren.

Gezoet: Deze tegel kan ook met een gezoet oppervlak geleverd worden, hierbij is het oppervlak vlak en komen de natuurlijke kleuren beter uit.

Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" als de gezoete versie. Krassen zijn op het ruwe oppervlak nauwelijks te zien óf te maskeren met dweilen. Verdonkeren zal deze steen ook; maar niet in sterke mate.

Ruw/ Geborsteld: Glanzend ruw oppervlak. Evt. krassen zijn te maskeren met dweilen. Is al donker van kleur.

Pastorie: De pastorie afwerking geeft de tegel een verouderen uitstraling, dit komt doordat de tegel wordt getrommeld en daarna wordt gezoet.

Voor al deze vloeren geldt dat ze zuurgevoelig zijn omdat ze kalkhoudend zijn. Daarom dient U alleen de voor Aziatisch Hardsteen bestemde schoonmaakmiddelen te gebruiken ! Pas op met schoonmaakazijn en andere aggressieve schoonmaakmiddelen !!! Deze kunnen vlekken geven.