Menu
Menu
Winkelwagen

Grivola Grey Breuk Ruw Geborsteld Outdoor

Grivola Grey Breuk Ruw Geborsteld Outdoor
Grivola Grey Breuk Ruw Geborsteld Outdoor
Grivola Grey Breuk Ruw Geborsteld Outdoor
€59,00
Excl. BTW: €48,76

Beschikbare opties:

Klanten beoordelen ons met een 9.3
Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Omschrijving

Grivola grey is een hardsteen en in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.

Getrommeld: Door de afgeronde hoeken en vele krassen heeft deze steen een "oude look". Bij normaal gebruik zullen er steeds meer krassen in komen. Dit draagt bij aan de karakterestieke uitstraling van de steen ! Door het dweilen met zeep zal de vloer mettertijd verdonkeren.

Gezoet: Deze tegel kan ook met een gezoet oppervlak geleverd worden, hierbij is het oppervlak vlak en komen de natuurlijke kleuren beter uit.

Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" als de gezoete versie. Krassen zijn op het ruwe oppervlak nauwelijks te zien óf te maskeren met dweilen. Verdonkeren zal deze steen ook; maar niet in sterke mate.

Ruw/ Geborsteld: Glanzend ruw oppervlak. Evt. krassen zijn te maskeren met dweilen. Is al donker van kleur.

Voor al deze vloeren geldt dat ze zuurgevoelig zijn omdat ze kalkhoudend zijn. Daarom dient U alleen de voor Aziatisch Hardsteen bestemde schoonmaakmiddelen te gebruiken ! Pas op met schoonmaakazijn en andere aggressieve schoonmaakmiddelen !!! Deze kunnen vlekken geven.

Specificaties

Product Detail
Binnen Deze steen is geschikt voor binnen.
Buiten Ja. Let op: buiten vergrijst de steen. De gekalibreerde stenen dienen buiten op een gewapende ondervloer in de cement gelegd te worden. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan!
Advies Let er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
Legadvies Deze steen adviseren wij alleen in de specie te leggen.
Waarschuwing Hardsteen is kalkhoudende steen dat kras-, zuur- en vlekgevoelig is. Bij deze stenen is het gebruikelijk dat er hier en daar kleine stukjes af zijn en de tegels ietwat krom,hol of bol kunnen zijn.
Onderhoud Reinigen: Vuiloplosser. Impregneren met Vlekstop Plus of Impregneer 24-7. Regelmatig onderhoud met Wash & Clean.
Getrommeld Stenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde bestrating heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin aan.