Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Desert Black Geschuurd Outdoor

Desert Black Geschuurd Outdoor
€35,00 /per m²
Excl. BTW:€28,93 /per m²
  • Model:: 1505-geschuurd

Beschikbare opties:

Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.

Geschuurd: Van oudsher staat deze vloer bekend als kerkvloer. Ook bij deze vloer zullen er steeds meer krassen bij komen en na verloop van tijd door dweilen verdonkeren.


Voor deze vloeren geldt dat ze zuurgevoelig is omdat ze kalkhoudend zijn. Daarom dient u alleen de voor Aziatisch Hardsteen bestemde schoonmaakmiddelen te gebruiken. Pas op met schoonmaakazijn en andere agressieve schoonmaakmiddelen! Deze kunnen vlekken geven.

Desert Black, Tegels uitgestald zoals het bij u thuis er uit komt te zien. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen in Berlicum. Pak op de A2 de afslag Veghel en u staat in vijf minuten in de showroom. 

Product Detail
AdviesLet er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
BinnenJa.
BuitenJa. Let op: buiten vergrijst de steen. De gekalibreerde stenen dienen buiten op een gewapende ondervloer in de cement gelegd te worden. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan!
GetrommeldStenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde bestrating heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin aan.
LegadviesDeze steen adviseren wij alleen in de specie te leggen.
OnderhoudReinigen: Vuiloplosser. Impregneren met Vlekstop Plus of Leisteenolie MN. Regelmatig onderhoud met Wash & Clean.
WaarschuwingHardsteen is kalkhoudende steen dat kras-, zuur- en vlekgevoelig is. Bij deze stenen is het gebruikelijk dat er hier en daar kleine stukjes af zijn en de tegels ietwat krom,hol of bol kunnen zijn.