Menu
Jouw winkelwagen
VEILIG WINKELEN
BESTE KWALITEIT
FIJNE SERVICE

Desert Black Breuk Ruw

Desert Black Breuk Ruw
Desert Black Breuk Ruw
restpartij
Desert Black Breuk Ruw
Desert Black Breuk Ruw
Desert Black Breuk Ruw
€17,50
Excl. BTW: €14,46
  • Model: 1505-000B breukruw

Beschikbare opties:

OP = OP  (vraag naar de voorraad)

Tegels zijn lichter van kleur geworden. Voor buiten nog goed toe te passen.


Desert Black is een afzettingsgesteente, in meerdere oppervlakte bewerkingen te verkrijgen met ieder zijn specifieke uiterlijk en eigenschappen.


Ruw: Deze stenen zijn over het algemeen wat lichter van kleur. Door de structuur en kleur zijn ze ook wat minder "besmettelijk" dan de geschuurde versie. Krassen zijn op het ruwe oppervlak niet te zien óf te maskeren met dweilen. Verdonkeren zal deze steen ook, maar niet in sterke mate.


Product Detail
AdviesLet er op dat je bij het aantal benodigde M2 het snijverlies niet vergeet mee te rekenen! Gemiddeld genomen is dit ongeveer 5%. Heeft u een kamer met veel hoeken, dan is dit iets hoger!
BinnenJa.
BuitenJa. Let op: buiten vergrijst de steen. De gekalibreerde stenen dienen buiten op een gewapende ondervloer in de cement gelegd te worden. Wij raden ook het gebruik van een vorstrand aan!
GetrommeldStenen worden getrommeld met de bedoeling ze een verouderd uiterlijk te geven. Getrommelde bestrating heeft als voordeel dat ze zeer maatvast is, wat de verwerking ten goede komt, terwijl het aanzicht niet strak is, hetgeen natuurlijker overkomt. Dit spreekt vooral de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin aan.
LegadviesDeze steen adviseren wij alleen in de specie te leggen.
OnderhoudReinigen: Vuiloplosser. Impregneren met Vlekstop Plus of Leisteenolie MN. Regelmatig onderhoud met Wash & Clean.
WaarschuwingHardsteen is kalkhoudende steen dat kras-, zuur- en vlekgevoelig is. Bij deze stenen is het gebruikelijk dat er hier en daar kleine stukjes af zijn en de tegels ietwat krom,hol of bol kunnen zijn.